AKTUELNO

Portal Pink.rs 20.02.2019. objavio je tekst sa naslovom SAOBRAĆAJKA U KOJOJ JE ŠABAN POGINUO NIJE SLUČAJNOST?! Nemačka policija istražuje detalje tragedije! (FOTO), koji je, posle analize, portal Raskrinkavanje.ba ocenio kao LAŽNA VEST.

Naime, nemačka policija ne sumnja da je kobnog jutra na autoputu kod Bilefelda na srpskog pevača Šabana Šaulića izvršen atentant!

Kako piše nemački "Vestfalen blat", policija u Nemačkoj istražuje incident u kojem se vozač "mazde 6", za kojeg se ispostavilo da je Turčin, brzinom od čak 180 kilometara na sat zakucao u "seat ibicu", u kojem su poginuli Šaban Šaulić i njegov vozač Mirsad Kerić, dok je pevačev kum Slobodan Stojadinović teško povređen.

Tužilaštvo je podiglo krivičnu prijavu protiv vozača za dvostruko ubistvo, a njemu preti kazna zatvora i do 15 godina.

„U medijima je objavljen broj telefona na koji mogu da se jave svedoci te stravične nesreće. Policija trenutno istražuje i da li su Šaban, Mirsad i Slobodan imali sigurnosni pojas kad se dogodio udes“, zaključuje izvor.

Vozač "Mazde 6" koji je usmrtio legendarnog pevača i njegovog prijatelja, koji je bio za volanom automobila u kom je Šaulić poginuo, Mirsada Kerića, branio se sramno, te je izjavio da je izgubio kontrolu nad svojim vozilom zbog radova na putu.

„Nemac je ispričao da je čovek za volanom "seata" izgubio kontrolu nad vozilom, a da on zbog radova na putu "nije mogao da izbegne prepreku, pa se zato zakucao u njega" - rekao je izvor iz nemačke policije.

On je ispričao da je Šabanov vozač izgubio kontrolu nad vozilom, a da on zbog radova na putu "nije mogao da izbegne prepreku, pa se zato zakucao u njega", otkrio je izvor iz policije.

Ovim putem izvinjavamo se svim našim čitaocima na grešci, i unosimo ispravak vesti na datum 22. maj 2024. godine.