AKTUELNO

Progovorila i o svadbi sa Tomom.

Učesnica prve i druge sezone rijaliti programa "Zadruga", koji se emituje na programu TV Pink i godinama obara sve rekorde gledanosti, pevačica Nadežda Biljić trenutno je u drugom stanju.

Foto: Pink.rs

Međutim, Biljićeva je u šestom mesecu trudnoće saznala da ima dijabetes. To ju je, kako kaže, veoma uplašilo zbog čega je odlučila da napravi veliku promenu u svom načinu života.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Dobila sam šećer u trudnoći. Ne pijem lekove, ali sam promenila život iz korena zbog trudničkog dijabetesa. Ne jedem slatko, ne pijem gazirano, čak ne jedem ni voće. Kontrolišem se i nemam strah sve dok se pridržavam zdravog načina života - rekla je Nadežda.

Foto: E-Stock

Nadežda je rekla i kako ima veliku podršku od strane svog izabranika Tomislava Panića, sa kojim čeka dete, a njihova ljubav upravo se rodila u najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima.

Moj život se dosta promenio od kada sam u drugom stanju. Naporna sam sebi i Tomi. On je uz mene i mora da me trpi, tačnije ne mora, ali hoće i baš je brižan. Imamo razmirice kao i svaki par, ali to nisu velike svađe. Još ništa ne znam o svadbi, meni je priznato da dete ima očevo prezime i da je priznato. Toma i ja se sada upoznajemo i u spoljašnjem svetu. Svadbe još neće biti, najbitnije je da iznesem trudnoću - priča Nadežda.

Autor: Pink.rs

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'