AKTUELNO

Iako je imala najbolju nameru da udovolji svojim naslednicama, ovaj put ne zna kako da njihovu zamisao sprovede u delo.

Na tradicionalnoj prazničnoj svečanosti koja je održana u srpskoj prestonici okupile su se javne ličnosti iz sveta muzike, glume, televizije i Jutjuba kako bi uručili paketiće deci iz prihvatilišta, na čiji su poziv i došle. Među njima je bio i Radoš Bajić, koji se pozivu najmlađih odaziva svake godine.

- Ovo nije prvi put, ja sam već nekoliko puta bio u tom nekom izboru novogodišnjih želja te drage dečice - pohvalio se Bajić i dodao da se trudi da svojim naslednicima uvek ispuni sve želje.

Foto: TVPink Printscreen

- Pošto ja imam četvoro unučadi, onda normalno već dugi niz godina sam u paketićima i u svim dečijim radostima.

Pozivu mališana obradovala se Vesna Dedić, kao i Ana Kokić.

- Iako sam rekla da do srede neću da izlazim iz kuće, da ne radim apsolutno ništa pošto sam preumorna, nisam mogla, naravno, da odbijem poziv dece da dođem i da im dodelim paketiće i velika mi je čast i zadovoljstvo što sam i ove godine ovde - iskrena je bila pevačica, koja je istakla da su joj naslednice već ispostavile spisak novogodišnjih želja.

Foto: TVPink Printscreen

- Imaju razne neke želje - jednoroge, konje, žirafe... Dobila sam već spisak da dam Deda Mrazu, na spisku se stvarno nalazi jednorog, tako da ja ne znam šta ću da radim.

Decu iz prihvatilišta ove godine obradovao je i Baka Prase.

Foto: TVPink Printscreen

- Prijatno sam bio iznenađen kada su mi se javili i rekli da su deca izrazila baš veliku želju da im ja uručim poklon, tako da sam odlučio da dođem i da ih usrećim, da pomognem i ja malo.

Autor: Pink.rs

#Ana Kokić

'