AKTUELNO

Nisu ni svesni da je snimak osvanio na svim društvenim mrežama!

Zadrugarka Zorica Marković napravila je opštu pometnju već na samom početku njenog učešća u Zadruzi 3, a najveću pažnju privukla je izjavom da su Dragana Mitar i Edis Fetić upražnjavali se*s prethodne noći.

Iako oni negiraju svaki vid bliskosti koju su već ostvarili, skoro svi zadrugari počeli su da sumnjaju u istinitost pevačicinih reči, pa su tako počeli da prepričavaju njihove postupke po Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako Dragana mudro ćuti pokušavajući da izbegne neprijatne situacije, Edo koji još uvek nije svestan da su kamere snimile svaki njihov pokret ispod pokrivača i dalje odbija da prizna da se među njima dogodilo nešto više.

Ja sam videla sve! Ako me budu pitali, ti nemaš prava da se ljutiš! Žena te gleda otvoreno! - rekla je Zorica.
Ja ću to da prihvatim! Ja sam rekao kad ga budem imao, ja ću ti reći. Što ja ne mogu da se tuširam ujutru, a i ona, šta je problem? - pitao je Edis.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, Edo, bilo je se*sa - rekla je Zorica.

Lepi Mića koji je prepoznatljiv po iskrenosti i burnim reakcijama kada čuje laži koje se izgovaraju, još jednom je očitao lekciju ukućanima i samim tim im poručio da će ih skupo koštati svaki potez koji naprave.

Ovo je već sve postalo smešno! Dobićete pitanja, pa ćemo videti. Taj vaš odnos je skalamerija! Rekao sam im da se ne je*u i da će ostaviti lošu sliku. Oni su davno prekrišili kodekse braka! - rekao je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'