AKTUELNO

Ovo su njeni uslovi.

Voditeljka Sanja Marinković u poslednjem izdanju emisije "Magazin IN" za 2019. godinu, ugostila je pevačice Anastasiju Ražnatović i Maju Berović, glumce i voditelje Milana Kalinića i Dragana Markovića Maca, glumicu Zinaidu Dedakin, kao i pevača Sašu Matića.

Foto: TV Pink Printscreen

Anastasija je tokom emisije od Sanje Marinković dobila i pitanje: "Kakav muškarac jednoj mladoj devojci, kao što je ona, treba u današnjem vremenu?".

Da je pažljiv, da ume da voli, da zna da primi ljubav, duhovit, šarmantan... Tako te neke stvari, mislim da to svi znamo. Da zna lepo da se ponaša prema svojoj devojci. Da poklanja pažnju, poštovanje, vernost... - govorila je Anastasija.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve devojke koje pitaš, ovako odgovaraju isto, ali nije mi jasno kako ovi glupaci, lopovi... Kako nađoše svi nekog, kad sve devojke traže to - prekinuo ju je Milan Kalinić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim ženama su oni šarmantni - rekla je Anastasija.
Svako vidi sve drugim očima. Ja možda vidim da si ti... Ne znam... Tajkun (smeh). Znaš ti šta ja hoću da kažem - govorila je Maja Berović, Milanu Kaliniću.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Anastasija je već neko vreme u srećnoj vezi sa Đorđem Kuljićem, čak su i živeli zajedno, ali se ona nedavno vratila u porodični dom na Dedinju.

Autor: S.K.

#Anastasija Ražnatović

'