AKTUELNO

Astrolog tvrdi da u 2020. zvezde neće biti naklonjene bivšem zadrugaru, kada je njegov emotivni život u pitanju.

Popularni pevač i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Sloba Radanović iznenadio je celokupnu javnost kada je pre oko dve nedelje obelodanio vezu sa dojučerašnjom drugaricom Jelenom Đuričanin. Kako domaća javnost pokazuje ogromno interesovanje za ovaj par, kontaktirali smo najboljeg astrologa u Srbiji Nevenku Blažik, koja nam je otkrila kakva budućnost očekuje Slobu i Jelenu u 2020. godini.

Foto: N. Vujičić

- Za Slobu 2020. će biti godina kada će on vrlo često biti tema društvenih mreža, ne samo zbog poslovnih projekata, već i zbog njegovog privatnog života sa Jelenom - počinje priču astrolog za Pink.rs i dodaje:

- Što se tiče privatnog života, odnos između Slobe i Jelene će i dalje biti interesantan medijima, a i oni neće izostati sa isticanjem svoje ljubavi po društvenim mrežama. U periodu leta pak, moguće je da će njihov odnos biti malo u krizi, i to ne samo zbog neistinitih medijskih objava, već i zbog napete situacije u samom domu - otkriva Nevenka Blažik i dodaje da će Jelena morati da bira između Slobe i svoje porodice kako bi njihova veza opstala.

Foto: TV Pink Printscreen

- Posebno Jelenu čeka puno velikih životnih odluka vezanih za dom i porodicu koju ima van ljubavne veze sa Slobom i koje će morati da donese u toku 2020. godine, ako želi da ostane u skladnom odnosu sa Slobom - otkriva astrolog za Pink.rs, a da li će ljubavna romansa poznatog pevača opstati i preživeti ozbiljan test, ostaje da vidimo.

Sutra na našem portalu saznajte kakva budućnost čeka Veljka Ražnatovića i njegovu trudnu suprugu Bogdanu.

Autor: M. K.

'