AKTUELNO

Upoznali se na parkingu.

Pevačica Rialda zaljubila se na prvi pogled u bivšeg fudbalera Nemanju Milenkovića kog je sasvim slučajno upoznala na parkingu jednog prestoničkog splava. Ona je jednom prilikom navela i da ga je tada sve vreme odmeravala.

Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

Rialda i Nemanja već pet meseci uživaju u svojoj ljubavi, a ona je nedavno organizovala i veliku žurku za svoju jaču polovinu koju će Milenković dugo pamtiti. Te noći i nastala je fotografija na kojoj je Rialda skočila Nemanji u zagrljaj i poljubila ga pred svima.

Priredila sam mu iznenađenje u krugu prijatelja, za njegov 31. rođendan. U Beogradu smo proslavili i sve je bilo divno, baš onako kako sam zamislila. Upoznali smo se nakon jednog izlaska. Čekala sam taksi ispred jednog splava u Beogradu, a on je bio na parkingu. Otkako sam ga ugledala, više nisam mogla da prestanem da ga gledam u njega i od tog momenta brojimo već pet meseci kako smo zajedno - rekla je Rialda i dodala:
Naša ljubav je mirna, lepa, puna poštovanja, poverenja i podrške. Smirio me je dosta, a mislila sam da je to nemoguće - ističe pevačica.

Foto: Pink.rs

Inače, podsetimo Rialdu su svojevremeno pratile glasine da je u ljubavnoj vezi sa Slobom Radanovićem, a nakon što je ozvaničila vezu sa bivšim fudbalerom, ove glasine su prestale.

Autor: S.K.

#Rialda Karahasanović

'