AKTUELNO

Miljana provocirala Ivu izjavom da bi trebalo da bude u vezi sa Mićom.

Vezu Marijane Zonjić i Stefana Kandića prokomentarisala je i Iva Grgurić koja je dobra prijateljica Marijaninog bivšeg dečka, Radeta Lazića, ali i Marijane.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš na Marijaninu vezu sa Kendijem? Bila si dobra sa Radetom? - upitao je Tanasijević Ivu Grgurić.
Ja sam Marijani govorila da nije u redu da bude bliska sa Kendijem dok javno ne raskine sa Radetom. Ja sam rekla da to ne podržavam. Slatko jeste, ali nije u redu prema Radetu. Ja sam je posavetovala da ga uhvati pod ruku i kaže mu šta oseća. Okej, poljubili su se, to rade i ljudi koji nisu u vezi - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivina izjava je iznervirala Mariju Kulić koja ju je odmah pecnula, a onda joj je Grgurićeva spomenula ćerku zbog čega je nastao haos.

Ko se još ljubi ovde, a da nije u vezi? Devojke lakog morala, to su k*rve. Ja mislim da ti jesi k*rva - napala je Marija Kulić Ivu.
Pa vaša Miljana se ljubi sa petoricom, pa nije sa njima u vezi - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila si sa dedom od 70 godina. Idealna veza bi bila Iva i Mića. Napravite stranicu "Iva i Mića zauvek". Sramota je biti sa dedom od 70 godina i raditi to za pare. Ti si k*rva. Vratil kobili glavu. Kako ti Šarić nije ugradio zube? Evo Mića će. Ti si zaljubljena u Osmana, ti imaš veće emocije prema njemu nego prema Stefanu. Odvratna si, kao kobila si - provocirala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Iva Grgurić

#Marijana Zonjić

#Miljana Kulić

'