AKTUELNO

Prošle subote održana je još jedna spektakularna "Zadrugovizija", koja je ponovo privukla ogromnu pažnju javnosti i podigla veliku prašinu!

Osim što je bila najgledanija emisija, kada su u pitanju svi domaći TV emiteri, "Zadrugovizija" je u srušila i društvene mreže, gde korisnici dele nastupe učesnika aktuelne sezone "Zadruge", njihove fotografije, ali i svoje urnebesne komentare na račun urnebesnih nastupa.

Međutim, jedan nastup izdvojio se od ostalih, bar kada su pregledi na Jutjubu u pitanju, kao i pozicija na trending listi. Hit Aleksandre Prijović i Saše Matića "Ko si ti" u izvođenju Ivane Krunić i Mirka Gavrića raspametio je kako gledaoce, tako i stručni žiri, koji ih je nagradio prvim mestom, a oduševljeni su i svi na Jutjubu gde se niže mnoštvo komplimenata na račun njihovog pevanja i nastupa, dok se još jednom dokazalo da je "Zadrugovizija" TV format za kojim uvek vlada ogromno interesovanje i koji nema konkurenciju.

Foto: Printscreen YouTube

Ivana i Mirko suvereno vladaju vrhom Jutjub trending liste, sa koje su izbacili brojne kolege i njihove hitove, kao i druge popularne sadržaje.

Foto: TV Pink Printscreen

Njihovog nastupa možete se prisetiti u nastavku:

Autor: D.T.

#Aleksandra Prijović

#Ivana Krunić

#Jutjub

#Mirko Gavrić

#Saša Matić

#Zadruga

#Zadrugovizija

#trending

'