AKTUELNO

Priznali su sve!

Momci iz "Dijamanti benda" postali su, u poslednje vreme, veoma popularni pogotovo kod pripadnica ženskog pola. Nakon što su gostovali u "Novom jutru" na televiziji Pink, mi smo popričali sa njima, a oni su nam otkrili da im je teško palo rano buđenje.

Navika nam je da ležemo kasno, u ovo doba tek ležemo - priznali su nam oni na samom početku.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Kako često nastupaju u zemlji i inostranstvu, ovi popularni momci su nam otkrili sa kakvim situacijama su se susretali i da li je bilo nekih "nezgodnih" scena.

Pijanih gostiju uvek ima, bude situacija raznih, navikli smo već, dugo godina radimo taj posao, već nam je svejedno, oguglali smo. A kad devojke napadaju, to je lepo, mada zavisi kakve - rekao nam je klavijaturista Dejan, a Mladen, koji je pevač ovog benda, se nadovezao:
Ja sam prvi na tapetu. Bude nepristojnih ponuda, javljaju se devojke, hoće ovo, hoće ono, žele sa mnom, ja to iskuliram. Dobro, javljaju se i muškarci. Neko je za muškarce, neko je za devojke (smeh)

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Oni su pre izvesnog vremena zabavljali zadrugare na jednoj od čuvenih žurki koje se organizuju utorkom uveče, a ovom prilikom su nam otkrili kako im se svidelo na velelenom imanju. Pevač Mladen je imao posebno iskustvo, s obzirom da su na njega mnoge zadrugarke bacile oko, a pogotovo Iva Grgurić.

Bilo nam je super, ne stižemo baš sve da ispratimo, ali znamo otprilile, svirali smo na žurki, bila je super atmosfera, kao da smo u nekoj diskoteci bili, napravili smo dobru zabavu, pričali su o nama nekoliko dana, baš nam je drago zbog toga. Mladen može malo više da kaže o tome, tamo su mu devojke prilazile (smeh) - rekao nam je Dejan, a Mladen se nadovezao:
Čudno im je valjda kad uđe neko, pošto su tamo sa istim ljudima i kad vide neku drugu facu, kao da su videli majmuna (smeh). Meni je stvarno bilo neprijatno, te devojke su sve gledale, izdvojili su Ivu... Nema tu simpatija, možda ona prema meni gaji, ja prema njoj ne. Braniću se ako me napadne Iva, šta da radim (smeh) - zaključio je Mladen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo intervju sa momcima iz Dijamanti benda pogledajte u nastavku.

Autor: N. Vujčić

#Dijamanti bend

#Iva Grgurić

'