AKTUELNO

Neće pokazati svoju slabost.

Drvo mudrosti je u Rajski vrt pozvalo Taru Simov kako bi sa njom porazgovaralo o raskidu sa Matejom Matijevićem i kako se oseća nakon što je noć provela razdvojena od ovog zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo raskinuli juče u ranim jutarnjim satima. Tražio je gde će da spava ceo dan, tražio je da spava kod Jelene Pešić i Ivane Šopić. Zbog toga sam se osećala bocnuto. Raskinuli smo jer sam se ja posvađala sa Ivanom Šopić. Ne dozvoljavam sebi da plačem. Tri meseca sam patila za njim, ne zanima me. Raspadam se, u stomaku mi je odvratno, ali da dozvolim sebi da se kidam, neću - rekla je Tara i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nastavimo da produbljujemo ovaj odnos, može samo gore da nam bude. Srce mi govori da ne treba da se pomirim sa njim. Nema potrebe. Ja sam prilazila, molila, plakala. Promenila sam sve što mogu da promenim. Sad on priča kako sam ja pričala pre dva meseca da on nije moj tip. Ljubomoriše mi na Marka Miljkovića, na Janjuša. Nema potrebe da mi ljubomoriše. On priča kako sam ja nesigurna u sebe. On je osoba kojoj su se sviđale druge devojke, a meni se za pet meseci svideo samo on. Ja znam da on mene voli, ali ja njega volim više. Malo je on nezreliji od mene u ovoj vezi. Sigurna sam da je ovo konačan kraj. Do sada je on govorio da je kraj, a sada bih ja volela da je kraj. Ako on može da me voli ovakvu kakva jesam, ja sam tu, ako ne, onda nisam tu. Ja sam njega volela sa svim njegovim manama i inatom - objasnila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara je upitala Drvo mudrosti da li sme da mu oda tajnu zarad muzičke želje, pa otkrila da je Mima Živković zaljubljena u Nikolu Orozovića.

Mima mi je priznala da je zaljubljena u Orozovića i da je nervira što je niko ne pita za to, nego je svi povezuju sa Mionom. Oni se stalno grle. On njoj stalno ljubomoriše - otkrila je Tara, a Drvo joj je obećalo da će joj ispuniti muzičku želju.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Mateja Matijević

#Tara Simov

'