AKTUELNO

Našla novu ljubav!

Čim je doterala liniju do savršenstva, pevačicu Anu Nikolić krenulo je i u ljubavi, nakon propalog braka sa reperom Stefanom Đurićem Rastom. Kako navode domaći mediji pevačica je sada u vezi sa biznismenom Boškom Bukvićem.

Foto: Bojan Vuković

Anin izabranik iza sebe ima brak u kom je dobio sina, a bio je i najbolji prijatelj Filipa Kapisode, manekena koji je ubio pevačicu Kseniju Pajčin, pa izvršio samoubistvo u njenom stanu na Voždovcu.

Foto: TV Pink Printscreen

Boško je nekada bio rukometaš, a rodom je sa Cetinja. Već godinama živi i radi u Beogradu gde ima manji biznis. Boško kao i Ana iza sebe ima propali brak i dete, nakon što se pre nekoliko godina razveo od supruge Natalije.

Boško je pristojan čovek. Opčinjen je Anom i uživa u njenom društvu. Naravno da mu ne smeta što ona ima ćerku s drugim čovekom, što je razvedena, jer je i on u istoj situaciji. Bio je oženjen Natalijom, s kojom se dugo zabavljao, a pre nekoliko godina dobili su i sina. Boško i žena nisu neko vreme funkcionisali, pa su odlučili da se razvedu, mirno i bez skandala - rekao je izvor.

Foto: Instagram.com

Ipak, ono što je jednako interesantno jeste to što je Bukvić bio najbolji prijatelj s Filipom Kapisodom. Kada se dogodilo ubistvo i samoubistvo, on je bio šokiran. Tada se prvi i jedini put oglasio u medijima. Bukvić je tada bio jedan od prijatelja koji je nakon tragedije došao u Beograd kako bi preneli Filipovo telo na Cetinje.

Foto: Tv Pink

Za tragediju sam saznao na treningu, odmah sam pozvao Filipa, ali on je već bio isključen. Poslednji put smo sedeli zajedno pet-šest dana pre tragedije, zezali smo se u stanu zajedničkog druga. Pričao je o provodima i planovima da otvori kafić u rodnom mestu. Poslednji put smo se čuli noć pre tragedije. Zvao me je u jedan sat posle ponoći, rekao da za nekoliko dana dolazi na Cetinje i da se više neće vraćati u Beograd. I danas mi ta rečenica odzvanja u glavi - zaista se vratio i više mu nema povratka nigde. Kseniju sam upoznao u kafiću, bila je lepa, atraktivna, zgodna, i to je Filipu prijalo. Ali mislim da nije bio zaljubljen. Da ju je doživljavao kao svoju devojku, sigurno bi meni, kao drugu, to rekao. Nikad je nije pominjao. Dešavalo se da ga zove na telefon nekoliko puta, a on ju je kulirao i nije je shvatao ozbiljno - rekao je tada Boško.

Ana i Boško nedavno su bili na zajedničkom odmoru na Tajlandu, a on je maksimalno podržava u njenom procesu mršavljenja, kao i o poslu.

Autor: Pink.rs

#Ana Nikolić

#Boško Bukvić

#Filip Kapisoda

'