AKTUELNO

Ovo mu je zaparalo uši!

Zadrugar Marko Miljković imao je čast da prvi započne emisiju ,,Igra istine", a niko nije očekivao da će njegovo pitanje biti upućeno baš Mariji Kulić.

On je krenuo žestoko odmah nakon što je Jovana Tomić Matora pročitala pismo Velikog šefa, a nema sumnje da će Marijin odgovor izazvati opštu pometnju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za Igru istine. Neophodno je da ozbiljno shvatite igru, jer ćemo biti prinuđeni da vas kaznimo. Neka ovoga puta igru započne Marko Miljković - pisalo je u pismu Velikog šefa.
Ja sam lično primetio da je Marija bila prilično ironična u nominacjiama, pa me zanima najiskrenije mišljenje o Zoli? - pitao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaoci su čuli šta sam imala da kažem o njemu, tako da, naravno da sam bila ironična. Ne želim više da pričam o njemu, apsolutno ništa. Šta god bude rekao o meni i MIljani, za mene ne postoji. Samo mi je bitno da se sve završilo sa Miljanom, ona treba da gleda svoj život i svoje dete. Oni nisu jedno za drugo, pokazao je svoje vaspitanje. Ima još puno toga, ali neću da mu dajem na značaju. Ne interesuje me. On ne može mene da uvredi, jer moja porodica zna ko je on. Za mene niko ne može da kaže lošu reč što se tiče morala - rekla je Marija.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'