AKTUELNO

Snimljeni su kako se grle!

Pevačica Ana Kokić ne oglašava se često za medije, ali je ovo nedeljno popodne provela sa novinarom Nemanjom Vujičićem i gledaocima emisije "Premijera - Vikend specijal". Ana je izašla u šetnju sa svojim psom Tedijem, koji je postao velika zvezda.

Foto: TV Pink Printscreen

Tedi je jedva pristao da da izjavu za vašu emisiju, jer je on velika zvezda, ali honorar je bio dobar (smeh). Šalim se, nedelja je, lepo vreme, da sačekam deca da se spreme pa idemo kod prijatelja u goste - objasnila je Ana kako provodi nedelju.

Ono što svi komentarišu u poslednje vreme jeste da je Ana dosta smršala, a ona je istakla da će do proleća izgledati još bolje.

Samo nemoj da me teraš da se skidam. Ja pozdravljam moju doktorku, malo sam neozbiljna, najgora od sve dece, ali nadam se da ću do leta, možda i pre, do proleća da budem jedna od najzgodnijih, ako ne i najzgodnija - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono o čemu se mnogo pričalo poslednjih dana bila je situacija kada su mediji usnimili Anu i njenog bivšeg supruga Nikolu Rađena, koji su bili u školi na priredbi svoje ćerke. Ana je prokomentarisala za "Premijeru - Vikend specijal" da je to sasvim normalno.

Pa to je sasvim normalno da roditelji budu prisutni i budu tu za decu kada su neke važne stvari u pitanju, a i svakodnevno, mislim da bi trebali da budemo dobar primer - istakla je Ana i otkrila da kod njenih ćerki još uvek nisu počela zaljubljivanja.
Nije još krenuo pravi pubertet, ali počinju bubice da ih hvataju. Ali nije ništa strašno, mi imamo takav odnos da o svemu pričamo otvoreno - zaključila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

#Premijera-Vikend specijal

'