AKTUELNO

Jedva dočekala da dobije reč, kako bi osula paljubu po Kariaću.

Miljana Kulić osula je žestoku paljbu po ovonedljenom vođi Stefanu Kariću, koji joj je dodelio mali budžet, a onda je rešila da kaže zadrugaru, sa kojim se nedavno pomirila, šta joj je na duši.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokazao si još jednom nepoštovanje kada si podelio budžete. Znate dobro da ja celu kuću snabdevam hranom i cigaretama. Ti si dvoličan, dupljak... Pokazao si to kada si Maji dao mali budžet, a van stola joj govoriš da je gotiviš. Ti si jedan od retkih koji me ovde nisi ponudio ni sa čim. Zašto nisi ustao da mi kažeš da me ne voliš?! Zašto si mi dao mali budžet? Šta ti je Maja sve radila - govorila je Miljana.
Dao sam ti mali budžet zato što si mi psovala majku i oca. Maja mi je radila nešto drugo - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sam rekao da se dopisivao sam sa sobom, kada mi je pisao poruke, a onda je i rekao da smo se trljali kolenom o kolenom Ivi, da je istina, bio bi klip - objasnila je Maja.
Bićeš moj potrčko ove nedelje, ne podnosim čoporaše, jer oni nemaju svoj stav, brane te Šopićeva i Pešićeva. Ljubomoran si na Marka Miljkovića, jer znaš da bi sve devojke pre bile u vezi sa njim. Da je rijaliti trajao tri meseca, ti bi pobedio, ovako - ti ćeš da ispadneš u finalu - istala je Kulićeva.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'