AKTUELNO

Nisu mogli da veruju šta priča.

Tema koja se našla na večerašnjem repertoaru emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" jeste izjava Edisa Fetića da mu je najsrećniji dan u životu bio kada je upoznao Draganu Mitar, a ne kada su mu se rodila deca.

Povodom ovoga su se oglasili i pojedini zadrugari, a jedan od njih je bio i Stefan Karić.

Meni nije jasno ko koga ovde zaj*bava - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imao osećaj očinstva tih mesec, dva - ispričao je Edo.
Nebitno jesi li imao osećaj očinstva ili nisi, ali to je bitan datum. Jesi li slavio kada su ti se rodila deca? - upitao je Stefan, Eda.
Ne, to se kod nas ne radi, mi to ne slavimo - odgovorio je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih samo s*ks spaja, on ovde pada psihički. Taj njihov odnos mi nikako ne ide u glavu. Oni štete svojoj deci. Taj odnos mi nije normalan, to je trebalo da reše spolja, a ne ovde - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

To što Edo priča je veoma glupo. Deca ispadaju predmet nečega što se desilo. Deca su vrhunac ljubavi dvoje ljudi, deca su rezultat emocija, deca su kruna braka i želja svakog roditelja. On je rekao da dana kada je dobio prvo dete nije imao neki osećaj. Jako je ružno odricati se te prirodne emocije. Niko ovde ne smatra da ti ne voliš dete. Ja znam da on voli decu, ali ja Eda osuđujem što je sebi stavio u glavi da može da se igra sa emocijama. To što je rekao je za svaku osudu - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Edis Fetić Edo

#Stefan Kandić

'