AKTUELNO

Nije mogla da ostane imuna na Zolin komentar!

Lazar Čolić Zola prokomentarisao je svoje viđenje novonastalog ljubavnog trougla između Lune Đogani, Jeleni Pešić i Marka Miljkovićeva, a njegov komentar pomerio je Đoganijevu kao ničiji do sada.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim tim što se Marko izjasnio da ne bi bio sa Lunom zbog pritiska, smatram da mu se dopada Jelena. Ako se bude pomirio sa Lunom, uradiće to zbog pritiska. Veza sa Jelenom bi bolje funkcionisala - tvrdio je Zola.
Šta sa Lunom su svi bili iz koristi, šta, mene niko ne može da voli stvarno? Već dve godine to ponavljate, Sloba je bio sa mnom iz koristi, Marko, mene niko ne može da voli? Ja sam neka ružna, debela, loša devojka, koju svi iskorišćavali? Ne mogu više to da slušam - vikala je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Dan pred superfinale, Luna mi je rekla da sam sve u pravu, kada je bila u najvećoj ljubavi sa Slobodan, ona mi je rekla da oseća da će se vratiti ženi - rekao je Mića.
Mićo, ti jesi bio u pravu, ali to ne znači da mene Sloba nije voleo, pa ne bi sve ono uradio da me nije voleo. Šta, sve ono je uradio što je uradio da bi postao pevač - pitala je Đoganijeva.
Voleo te je, ali ti si mnogo više volela njih. Kada bi tebi svi vratili upola ljubavi koliko ti daješ, bilo bi dobro - tvrdio je Mića.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'