AKTUELNO

I do njih su stigle različite informacije, a zvanične odluke za sada nema.

Zbog pandemije koronavirusa ovogodišnja Evrovizija, koja bi u maju trebalo da se održi u Roterdamu, pod znakom je pitanja. Šta će se i na koji način odvijati za sada ne znaju ni devojke iz grupe "Hurricane", naše ovogodišnje predstavnice.

- Postoje spekulacije da neće biti Evrovizije zbog cele situacije oko koronavirusa, kao i mnoge veće manifestacije... Ali takođe smo pročitale da postoji mogućnost da se svakako održi Evrovizija tako što nećemo putovati u Roterdam, nego će svaka zemlja, svaki predstavnik da se emituje iz svoje zemlje - priznala je Sanja Vučić u "Premijeri".

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam ta koja ih obaveštava koliko je ljudi sada obolelo... Ja nisam najodgovornija, Sanja je najodgovornija, ja sam hipohondar  - dodala je Ksenija Knežević.

Njih tri na nacionalnom izboru za srpskog predstavnika na Evroviziji trijumfovale su pesmom "Hasta La Vista" koja je pretrpela brojne promene, a biće ih još.

- Mi smo menjali pesmu, aranžman pesme dva, tri puta. Svakako planiramo da aranžmanski bude drugačije za Evroviziju, svakako hoćemo da podignemo to na malo viši nivo - kaže Sanja, dok se Ivana Nikolić žali na mnogobrojne obaveze koje su usledile, zbog čega imaju manjak sna.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nismo spavale dok su trajale te pripreme, a sad tek ne spavamo, imamo gostovanja svakog dana.

Autor: D.T.

#Ivana Nikolić

#Ksenija Knežević

#Sanja Vučić

#hurricane

'