AKTUELNO

Trenutno je sa porodicom u Beogradu.

U kućnoj izolaciji zbog Koronavirusa nalazi se i pevač Sergej Ćetković koji kaže da razmišlja pozitivno i trudi se da sa članovima svoje porodice zadrži optimizam. Međutim, kako je rekao, stanje je jako ozbiljno i treba biti spreman na sve.   

Foto: Luka Pilipović

Veoma sam zabrinut, kao verujem i svi ljudi u našoj zemlji i celom svetu. Ovo što se dešava je izuzetno ozbiljna stvar, koju nismo očekivali i nemoguće je ostati ravnodušan i ponašati se kao da se ništa ne događa. Ne upadam u paniku i paranoju, nadam se najboljem, ali je situacija takva da moramo da budemo spremni na sve i da brigu o svom zdravlju podignemo na najviši mogući nivo - kaže Sergej.

Kako bi se zaštitio, Sergej kaže da gotovo ne izlazi iz kuće, a isto čine i njegovi članovi porodice. Pevač je pozvao sve da poštuju savete, a zatim i istakao da se ne plaši da se ranije zarazio na nekom od nastupa.

Ne! Svi nastupi koje sam imao su bili mnogo pre nego što je pandemija poprimila ovakve razmere, svi budući su otkazani, tako da je sa te strane sve u redu - govori Ćetković.

Sergej je rekao i da se nada da neće biti potrebe da se testira na Koronavirus, kao i da ne poznaje osobu koja se zarazila. Sergej, koji se trenutno nalazi u Beogradu, rekao je i kako izgledaju dani izolacije u njegovoj porodici.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi u kući pokušavamo da zadržimo optimizam, da se posvetimo jedni drugima, da ne zaboravimo da se smejemo i šalimo, da radimo neke kreativne stvari i ostanemo zdravi, kako fizički, tako i mentalno. Muzika nam dosta pomaže u tome, meni posebno, jer pokušavam da i u ovoj situaciji budem koliko god mogu produktivan i stvaram nove pesme koje ću, nadam se, predstaviti publici kad sve ovo prođe. Ipak, prioritet je, u ovom momentu, svakako zdravlje. Bitno je da budemo mirni, razumni, odgovorni i solidarni, da poštujemo ono što govore stručnjaci, ali i da sami sebi pomognemo koliko god možemo - izjavio je Sergej.

Autor: Pink.rs

'