AKTUELNO

Veza im ponovo na klimavim nogama.

Ivana Krunić i Bane Čolak su tokom večeri ušli u raspravu, jer je zadrugar izljubomorisao Ivani što je sedela pored Nikole Orozovića.

Malo potom, Čolak je priznao Ivani da je to namerno uradio kako bi imao barem nešto u vezi da joj prebaci, a ona je zbog tog saznanja izgorela od besa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako već kažeš da ja tebe provociram, onda mora da postoji razlog. Ja nemam razlog. Jedini razlog kada si mogla da mi prebaciš je kada je ušla ona nova i kada sam je gledao. Ja nikada nisam ništa zlonamerno pomislio i ništa nisam uradio da te isprovociram - pričao je Bane.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si veoma namazana osoba, a po potrebi ispadaš glup - vikala je Ivana.
Ja sam sada iskoristio priliku što si sela pored Orozovića da kažem da si sela pored njega. Ali meni to stvarno ne smeta, ja verujem u tvoju ljubav, ne sumnjam u to. Ali to sam ti rekao samo da bih imao nešto da ti prebacim - priznao je Čolak Ivani.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidiš da te držim kao malo vode na dlan. Vidiš da samo tebe vidim. Ja sam transparentan kada sam u vezi. Ja nemam interes da budem sa tobom - uveravao je Čolak Ivanu.
Ja znam da procenim kada te neka riba gleda. Meni ovo izgleda kao da mi ljubomorišeš zbog brata. Tebe je riba pitala da plešeš sa njom. Vi non-stop pričate - govorila je Ivana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Bane Čolak

#Ivana Krunić

'