AKTUELNO

Želela je da ovo svima stavi do znanja!

Poznata pevačica Goca Tržan oglasila se putem društvene mreže Instagram, pa otkrila kako je isplanirala dan, te naglasila da se i ona kao i brojni građani trenutno - bori sa istim problemima.

Pevačica je takođe istakla kako joj je namera isključivo da izmami osmehe, a ne da bilo kome stvori osećaj da "nije dovoljno dobar jer ne postiže da u jednom danu obavi hiljadu stvari."

Foto: Instagram.com/gocatrzan

- Danas imam u planu da posle snimanja i uključivanja u jutarnje programe idem da čekam u redu, da kupim namirnice za današnje obroke i za vikend! Za sve neduhovite i one koji sebe preozbiljno shvataju, ovi moji postovi imaju isključivo za zadatak da vas odobrovolje i nasmeju, a ne da vam stvore osećaj da niste dovoljno dobre, jer niste stigle da obavite hiljadu stvari za jedan dan. I da vam pokažu da sam i ja samo žena i samo ljudsko biće, kao i vi i da imamo iste probleme, radosti, sumnje, tuge, nervoze. A da, za ručak ''domaća pica'', testo umešeno još preksinoć i ostavljeno da fermentiše 24 sata, sad se odmara u frižideru - detaljna je bila pevačica. 

View this post on Instagram

#ostanikodkuće Danas:imam u planu da posle snimanja vloga za yt (makeup i hairstyle tutorial) i posle ukljucivanja u jutarnje programe, razne, idem da cekam u redu da kupim namirnice za danasnje obroke i za vikend! Za sve neduhovite i one koji sebe preozbiljno shvataju, ovi moji postovi imaju iskljucivo za zadatak da vas odobrovolje i nasmeju, a ne da vam stvore osecaj da niste dovoljno dobre jer niste stigle da obavite hiljadu stvari za jedan dan. I da vam pokazu da sam i ja samo zena i samo ljudsko bice kao i vi i da imamo iste probleme, radosti, sumnje, tuge, nervoze... Zato, 😁😁😁😁 P. S. A da, za rucak homemade pizza(testo umeseno jos preksinoc i ostavljeno da fermentise 24h,sad se odmara u frizideru) 😜😜😜

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

Autor: M. K.

#Goca Tržan

'