AKTUELNO

Pored Ninine rodbine i očuha, Marko nastavio da provocira.

Voditelj Milan Milošević u večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" naredno pitanje pročitao je za Gagija Đoganija.

Gagi, kako možeš da ćutiš dok ti neko onako ponižavajuće urla na ćerku, jedino je majka pokušala da je odbrani - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Anabeli rekao da ja neću da se mešam. Smatram da Luna treba sama da se izbori u toj svađi - pričao je Gagi, a onda ga je Marko odmah prekinuo i skočio.
Gagi meni i te kako kaže da ne treba da pričam nešto, ti gleodaoci kao da ne znaju kakav je Gagi, ne treba ovde da se skače kao što se skače - vikao je Miljković.
Ja ne mislim da on prevaspitava moje dete, ja samo ne reagujem, jer sam takav. Znam šta je u pitanju, znam šta je bilo, ali to je moje mišljenje, mislim da je Luna ta koja treba da završi tu svađu, smatram tako. Ako Marko pređe crvenu liniju, ja ću i te kako da reagujem, ali te svađe su normalne u vezi. To što Marko se tako ophodi prema Luni, to se dešava i kada mi nismo tu kao roditelji, ali eto nažalost to moramo da gledamo - pričao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je voditelj Milan saopštio Anabeli i Gagiju da je Miljković alarmirao svoje ljude da se brinu o NIni Đogani, zbog čega je nastao haos za crnim stolom.

Ko je alamirao ljude za NInu? - upitala je Anabela.
Gledao sam pozitivno iz cele situacije, da sutradan neće biti, eto, pobrinuće se neko i da treba da ima pažnje! A s obzirom na to da su joj mama i tata u rijalitiju, alarmirao sam da se neko time pozabavi - urlao je Miljković.
Čovek alamira svoje prijatelje pored moje majke, Andreja i prijatelja?! Bude li neko prišao mojoj ćerki, nastupa zabrana prilaska Markovim prijateljima! - upozorila je Atijasova.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta glumiš ti ženturačo jedna? Šta glumiš?! Ti si aludirala na to, ako treba da se pomogne detetu! - nastavio je da viče Miljković.
Prestanite da pričate o Nini više! Ona nije tema! - urlala je Luna na sav glas.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'