AKTUELNO

Ne može da se pomiriti sa tim!

Naredno pitanje bilo je za Marka Miljkovića, u vezi reči koje je izgovorio Luni Đogani.

U sobi na krevetu, rekao si Luni: ,,Tvoja najveća greška je to što sve pričaš Anabeli", na šta ti je Luna govori: ,,Znam, vidim da sam pogrešila". Da li nam to potvrđuju da je ipak tačno da je Anabela rekla za štipanje i maltretiranje? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije tačno, nego zna neke detalje, kao da se rušio svet je predstavila, imali smo svađu u Parizu, tu svađu koja se desila oko raskida, na to sam mislio. Mislim da smo i te kako naše svađe sveli na minimum. Ona je opet preuveličavala i pravila dramu, kao da se nešto ne znam ni ja šta desilo. Izvinili smo se, u zavisnosti šta je ko radio i kako je radio. Ja ne bih da se vraćam. Ovde je poenta Lunina karma - rekao je Miljković.
Ja ne znam šta da kažem na ovo, očigledno je Luna ta koja pristaje da ispada lažov i to notorni, najveći ikad u istoriji, bila je poznata po istini, a sada se pretvara u nekog sličnog sebi. Postoji mogućnost da je sve lagala i da je istina, kod nje se definitivno nešto dešava u glavi, mnogo je stvari uključeno u to. Ne samo šta je Luna pričala, već sve ono što je nagađa od prve Zadruge, ja znam da se samo plašim, ja imam pravo da se plašim za nju i njenu mogućnost. Imala sam brak koji je bio toksičan i jedan, i drugi, pa znam kako izgleda čovek koji želi da se promeni, a i sa druge strane kako izgleda čovek koji nema ljubavi. Bilo bi mi lakše da mi nije pričala, ali to ne ublažava činjenicu da sam ja gledala Zadrugu 2, ja ću uvek biti na njenoj strani, ona je moja porodica, ona, Nina i Blanki. Muževi mogu da odlaze i dolaze, deca su ti potomci, tako da stvarno moje mišljenje o Marku se nikada neće promeniti - dodala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'