AKTUELNO

Nisu se posvađali od ponedeljka.

Mina i Mensur posvađali su se nakon što je ona dogledala sa cimerima iz Bele kuće novu epizodu serije "Nemoguća ljubav". Mensur se probudio nervouzan, pa je ušao u svađu sa Minom koja je kuvala jaja, a onda je bacao stvari koje su mu došle pod ruku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti mi se smeješ u facu. Šta sad kuvaš jaja? Ja sam te danas nudio. Ceo dan si nadrk*na, ja ceo dan spuštam loptu - rekao je Mensur.
Nisam bila nadrk*na! Budalo - rekla mu je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Budalo? Ti mene praviš budalo, smeješ mi se u facu - poručio je Mensur.
Šta si ti meni sve izgovarao, dok sam ja plakala. Kažeš: "Glumiš", sram te bilo! Hajde, ćao! Kriv si. Nisam ja. Nadrk*n si otišao. Ja sam ti rekla da se vratiš... Ti ne možeš da pričaš normalno. Ti se sad okrećeš i ideš kao pi*ka - govorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pi*ka? Ne možeš ti meni da se smeješ u facu! Tebe boli k*rac za mene! Ja sam tebe probudio i rekao: "Hajde da gledamo seriju" i ja sam zaspao - urlao je Mensur.
Ma ja se zagledala u seriju! Ma nemoj! Pravišme budalo! Borisa mi! Borise, oprosti mi! Šmekeru, šetaj! - rekla mu je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ceo dan spuštam loptu, ceo dan pokušavam da smirim situaciju, ona hoće namerno da me izvede iz takta. Namerno ti meni ovo radiš. Jesi počela da dižeš nos kada smo bili na doku kada sam ti rekao da razmišljaš šta ćemo raditi napolju - vikao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što si me poj*bavao. Bio si ironičan. Ti si pi*ka jedna koja mene zove da pričamo i sad ide. Narode, aplauz za ovavkog dečka. Ti i jesi mentol. Ti si meni govorio da sam smrad, da sam g*vno, ti meni govoriš da sam ja bolesnica! Ti meni govoriš! Ti mene vređaš konstantno - vikala je Mina koja je u jednom momentu uhvatila Mensura rukama oko vrata.
Hajde izađi! Svaki put Mensur ispadne budala, a Mina je ta koja se kune. Mi smo danas pričali nomrlano o životu, šta ti je smetalo, koja ironija? Ti si mene izvređala! Jesi tražila ovakvog Mensura? TI Mensura ovakvog ne voliš - rekao je Menusur.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da izađem - rekla je Mina.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'