AKTUELNO

Nije se mnogo dvoumio!

Učesnici treće sezone rijaliti programa "Zadruga 3" večeras će biti pitani od strane predstavnika sedme sile, sve ono što gledaoce televizije Pink najviše zanima, pa su prva pitanja bila za Gagija Đoganija.

Foto: TV Pink Printscreen

Smešno, naravno da ne. Tu sam pored nje, gledam da u svakom na Lunu kao na svoje dete, pitanju je krajnje smešno. Uvideo sam na "Zadrugovziji" da imam dobro glasačko telo, mene glasači ne zanimaju - istakao je Đogani.

"Šta misliš da li je Luna namerno iscenirala panični napad, kako bi se Marko sažalio na nju, jer vidimo da im poslednje vreme u vezi ne ide - glasilo je još jedno pitanje novinara.

Ne mislim da je iscenirala. Nakupilo joj se poslednjih dana zbog svih stvari koje su se izdešavale za crnim stolom, mislila je da će mama da je ispoštuje, a onda se desio klik. To je blam za sve nas, nadam se da se više nikada neće ponoviiti. Kasnije se desio belaj u ekonomskom dvorištu gde je dobila još neki napada, užas. Nadam se da se više neće ponovoti - kazao je Gagi.

"Da li misliš da Marko koristi Anabelu da bi došao do 50.000 evra?" - glasilo je još jedno pitanje predstavnika sedme sile.

Foto: TV Pink Printscreen

Da se ja pitam, mislim da on to ne radi namerno, smatram da ne radi ništa namerno. Mislim da je bitan momenat bio kada ga je Anabela prekidala i kada ga je prekidala. Mama je obećala Luni da ga neće provocirati, ali nije mogla da izdrži. Kao rijaliti igrač igra igru, ali po pitanju nas, ne verujem u to i ne mislim tako - rekao je Gagi.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'