AKTUELNO

Seksi pevačica ovaj put želi da odigra na sigurno i napravi bum na estradi hitičnom pesmom.

Folk pevačica Sandra Afrika nedavno je objavila svoj novi studijski album, a već je krenula u potragu za novim pesmama kojima će obradovati svoju publiku. Međutim, ovaj put je rešila da zaobiđe domaće kompozitore i adekvatne numere potraži čak u dalekoj Jermeniji.

Pročitajte još... UDARILA JE GDE NAJVIŠE BOLI: Indi IZVREĐALA Afriku, a onda je stigao BRUTALAN ODGOVOR! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Njen tim stupio je u kontakt sa kompozitorom pesme "Qele, Qele", jednog od najvećih evrovizijskih hitova iz 2008. godine koju je u Beogradu izvela Sirušo. On joj je dostavio demo snimak čiji je ona deo pustila fanovima na Tviteru, koji su davali svoja mišljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je tu mnogo pozitivnih komentara, međutim, Sandra nije bila u potpunosti zadovoljna - ona je na Tviteru istakla kako joj se dopada pesma, ali da joj, ipak, fali "ono nešto", zbog čega je odlučila da ovaj put ne eksperimentiše, već odigra na sigurno.

Pročitajte još... PROCURELA AFRIKINA FOTKA SA JAHTE! Sandra se SVUKLA i pokazala MNOGO TOGA! (FOTO)

Kako bi bila sigurna da će imati veliki hit, Afrika je odlučila da otkupi autorska prava za pesmu "Qele, Qele" od Sirušo, a kako će Sandra zvučati u ovoj pesmi ostaje da čujemo.

Foto: Printscreen Twitter

Sandra je, inače, u međuvremenu obrisala ove tvitove sa svoje stranice, a pesme koju želi da obradi podsetite se u nastavku:

D. Tanasijević

#Evrovizija

#Sandra Afrika

#pevačica

'