AKTUELNO

Uspešni jer se razumeju i podržavaju!

Poznato je to da sportisti Srbije stalno nižu uspehe i našoj zemlji donose odličja sa velikih takmičenja.

Međutim, retko ko zna da je ljubav prema sportu spojila jedne od najvećih i najlepših sportista i sportistkinja. Njihove veze, brakovi važe za najstabilnije, a u nastavku teksta pročitajte ko je osvojio srce ovih mladih dama i velikih frajera iz ove branše.

1. Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo:

Poznati rukometaš i odbojkašica su posle propalih brakova našli jedno drugo i uplovili u pravu idiulu braka. Oni su se upoznali 2011.godine i od tada su u skladnom braku i 2014. godine su dobili sina koji je kurna njihove ljubavi.

2. Ivana Maksimović i Danilo Anđušić

Naša šampionka u streljaštvu Ivana Maksimović  i proslavljeni košarkaš Danilo Anđušić izgovorili su sudbonosno da na obali Egejskog mora, na Santoriniju, jednom od najlepših ostrva u Grčkoj.  Ivana nikada nije kreila da je baš Danilo njena najveća podrška u svemu što je radila. Njih dvoje su u braku već 6 godina, i imaju sina i čekaju bebu, a Ivana broj sitno do porođaja jer je uveliko u devetom mesecu.

3. Filip Filipović i Sanja Hanušić

Najbolji vaterpolista sveta i kapiten reprezentacije Srbije osvojio je srce prelepe mlade odbojkašice Sanje Hanušić, sada Filipović. Njih dvoje su u braku od 2010.godine, a Filip je u više navrata govorio kako je zahvalan svojoj supruzi na podršci koju mu je pružila od starta njihove veze, kada se povukla iz sveta odbojke. Njih dvoje imaju ćerku i sina.

Foto: Instagram.com/filip.filipovic.10

4. Vanja Grbić i Sara Petković

Jedan od prvih sportskih brakova bio je onaj između legendarnog odbojkaša Vladimira Vanje Grbića i talentovane karatiskinje Sare Peković. Sara je bila šampionka sveta u borbama, a o Vanji se manje-više sve zna. Oni su već preko deset godina u skladnom braku i imaju troje dece.

5. Jelena Nikolić i Petar Nenadić:

Još jedna sportska veza koja je prerasla u nešto više je ljubav između bivšeg kapitena ženske odbojkaške reprezentacije Jelene Nikolić i rukometnog reprezentativca Petra Nenadića. Njih dvoje su početkom 2013. postali roditelji dobivši sina Aleksu.

Foto: Facebook.com/Petar Nenadić, Instagram.com/nikolica12

6. Ana Ivanović i Bajstijan Švajnštajger

Bivša najbolja teniserka sveta, Ana Ivanović uspela je da "pripitomi" jednog od najboljih fudbalera svih vremena, nemačkog reprezentativca Bastijana Švajnštajgera. Njih dvoje su u braku pet godina, a kao plod njihove velike ljubavi dobili su dva sina.

Foto: Instagram.com/anaivanovic

6. Dragutin i Biljana Topić

Sportski brak između legendarnog skakača u vis Dragutina Topića  i troskokašice Biljane Topić jedini je slučaj gde su se spojili sportisti iz iste grane sporta. I to ne bilo kojeg, već "kraljice sportova". Njih dvoje su dugo u braku, a dokaz njihovog uspešnog braka su dve ćerke Angelina i Sofija.

7. Stefana Veljković i Srećko Lisinac

Jedan od retkih parova iz iste branše su Stefana i Srećko. Oboje su uspešni odbojkaški reprezentativci a pred toga njih dvoje igraju čak i iste pozicije. Upoznali su se na priprema reprezentacije i od tada su u vezi. U brak su stupili prošle godine, a u februaru ove dobili sina Luku.

Autor: N.B.