AKTUELNO

Luda noć pred zadrugarima.

Večeras zadrugare očekuje devojačko i momačko veče koje će biti uvertira za slavlje sutra, a radi se o svadbi Divne i Marka DNK. Novinarke koji su gostovale u studiju pre žurke, zanimalo je kako će zaljubljeni parovi pre svega Luna i Sloba izdržati razdvojeni, a pevač je istako kako je ovo njihovo prvo razdvajanje na duže.

Foto: RTV Pink

Ja sam rekla muškarcima da pripaze malo na te striptizete! Ako saznam da je jedna devojka prišla Slobi, svi će nagrabusiti! - jasna je bila Luna.

Zatim se nadovezala i druga novinarka koju je zanimalo da li će momci imati poverenja u svoje devojke koje su tražile čak pet stripera i da li će mlada možda prevariti mladoženju sa nekim igračem, a Marko DNK je u iznošenju svog stava bio veoma zabrinut.

Foto: RTV Pink

Ne znam stvarno, ona kad popije, ona ne zna da se kontroliše. Tada ne zna šta radi. Ako čujem da je pobegla sa striperom, ja bežim sa svadbe! - rekao je Marko DNK.

Priču je zaključio Sloba Radanović koji smatra da ne bi trebalo da se plaše stripera već Jovane Tomić Matore, pošto im je upravo ona najveća pretnja za otimanje devojaka.

PROČITAJTE: MAJKA JELENE GOLUBOVIĆ U SUZAMA: Samo molim BOGA da moja ćerka IZVUČE ŽIVU GLAVU! (FOTO)

Autor: S.K.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'