AKTUELNO

Svaki put svojim nastupom atmosferu dovede do usijanja i napravi potpuni haos, što je i sinoć bio slučaj.

Kao i svake srede, i sinoć je u velelepnom gradu u kojem već skoro četiri meseca žive učesnici "Zadruge" održana spektakularna žurka koju će, nema sumnje, i gledaoci kraj malih ekrana, kao i svi takmičari najgledanijeg rijaltija na ovim prostorima pamtiti još dugo.

Foto: TvPink Printscreen

Sinoć je atmosferu do usijanja dovela atraktivna pevačica Sandra Afrika, koja je svojim hitovima i energičnim nastupom odmah podigla raspoloženje svih zadrugara, koji su do ranih jutarnjih sati, kao i milioni gledalaca Televizije Pink, uživali u njenom koncertu.

Čini se da je jedan od najveselijih zadrugara bio košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je u toku Sandrinog nastupa otišao u Rajski vrt, gde je Drvetu mudrosti priznao da je ovo jedna od najboljih žurki do sada u "Zadruzi", a ponesen sjajnom atmosferom nastavio je da se provodi i nakon što je Afrika završila nastup, ovaj put ispred paba.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku je rešio da sa drvene stolice na kojoj je stajao pređe na stakleni sto, što zbog čega je ubrzo zažalio - košarkaš je propao kroz stakleni sto i srušio se na beton, što je uplašilo sve prisutne zadrugare koji su odmah pozvali obezbeđenje, a zatim i hitnu pomoć.

Foto: TV Pink Printscreen

Pripadnici hitne pomoći odmah su pružili prvu pomoć košarkašu koji je, na svu sreću, prošao bez većih posledica, a vest o ovoj nezgodi rastužila je Afriku koja je, inače, prezadovoljna sinoćnjom atmosferom u "Zadruzi".

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Sinoć je u "Zadruzi" bilo super. Žurka je bila odlična, svi su do kasno jutros bili veseli i raspoloženi. Videla sam na snimku da su zadrugari bili prezadovoljni i da su me hvalili da sam ponovo napravila jednu od najboljih žurki do sada. Ipak, videla sam na Pinku posle da se Janjušu desila nezgoda... Mnogo mi je žao mi je žao zbog toga, on je definitivno bio najveseliji tokom cele žurke, pa i kasnije - rekla je Sandra za Pink.rs i istakla da joj je drago što je košarkaš dobro, a za kraj razgovora dodala je da će žurku iz "Zadruge" ponoviti u petak u "Tarapani" u Beogradu.

D. T.

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Afrika

#pevačica

'