AKTUELNO

Oni su mu najvažniji!

U današnjem izdanju emisije "Premijera - vikend specijal" gost Ognjena Nestorovića i Tijane Price bio je jedan od najpoznatijih i najvoljenijih glumaca i reditelja na ovim prostorima, Radoš Bajić. Osim što je pričao o seriji "Šifra Despot" koju ćete imati prilike od februara da pratite na najgledanijoj televiziji Pink, on se osvrnuo i na neke porodične vrednosti koje su danas, na Božić, najviše izražene.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Radoš je uvek isticao da mu je porodica najvažnija stvar na svetu, što je danas i potvrdio, a iako mu se sin i ćerka bave javnim poslom, oni se trude da se ne ističu previše u javnosti:

Najveći moj rezultat nisu uloge koje sam snimio, a bilo ih je preko 100, nije karijera koja je možda mogla biti i bolja, ali je takva kakva jeste, nisu profesionalni uspesi već ono što treba da krasi svakog čoveka, a to je porodica koju čovek stekne. Moja porodica nije baš u prvom planu kad je javni život u pitanju jer moja teorija je da neke stvari treba ostaviti za sebe. Moje unuke, Sofija i Lenka, su već devojčice od 10 godina, moji unuci Aleksandar i Filip imaju po pet godina i vrlo često nas ljudi mogu videti, na premijerama u Sava centru, u restoranima, ali na neki način, ja smatram da porodica ipak treba da bude neka vrsta oaze, gde čovek prikuplja snagu, da mora poštovati svoju kuću i da čuva svoju porodicu. Božić i svi praznici su dani velike radosti, kada na neki način ostavljamo sve ono što je ružno bilo iza sebe. Kod nas se sprovodi ceo ritual za Božić, govore se molitve, sve - ispričao je Radoš.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SETIO SE SVOG DETINJSTVA! Šaban Šaulić OTVORIO DUŠU i ispričao kako je slavio Božić: MI SMO SVE TO KRIJUMČARILI!

Glumac i reditelj je otkrio i šta gledaoci mogu da očekuju od nove serije "Šifra Despot", koja je već privukla veliku pažnju, a ako ste propustili današnje izdanje "Premijera - vikend specijala", možete je pogledati u snimku ispod:

Pink.rs

#Premijera-Vikend specijal

#Radoš Bajić

'