AKTUELNO

Uverite se sami!

U toku je emisija 'Elita - Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici će večeras odlučivati koga više ne žele da vide  u Beloj kući. Anđelo i Anita su nominovani.

Ovo mi je nekako baš zanimljivo, Anitino ponašanje, jer je skroz frugačije nego do sad, oni su mi simpatični. Ostvaviću Anđela i poslaću Anitu. - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću da komentarišem njihov odnos, to neću da radim, što se Anđela tiče, sa dečkom imam skroz korektan odnos. U principu nas definišu naši izbori, toliko lepih mladih žena, al ja ću ostati do svog mišljenja, ništa me to ne interesuje. Biće vrlo interesantno pratiti ovu situaciju. Bilo je dana kad me je Anita negativno komentarisala, pogotovo za jogurt, jer sam ispala mentol sama sebi. Ona je jeftina seoska mlada, ona nije ništa bolja od proseka, demontiraš kosu i šminku i imaš šta da vidiš. Ne bih je poželela za snajku nikad. Ona nema pardona, gazi preko leševa, čak i menja seksualnu orjentaciju preko noći, zato je tako i komentarišem.- rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte u videu ispod.

Autor: N.S.