AKTUELNO

Da ne poverujete!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Slobi.

Što se tiče Anite i Anđela sve ostaje isto kao i prošli put, Anita je imala po meni 3 puta najiskreniji osmeh na licu. Znači da je Anita ozbiljni rijaliti igrač, videli smo dok je bila u braku sa Matorom, niko nije mogao da joj priđe, dok Anđelu mogu da prilaze. - rekao je Sloba, te se osvrnuoa na Anitu:
Što se tiče Anite, jako je teško proceniti koliko je iskrena, što se tiče Anđela, on je patrijahalno vaspitan, pustio je da bude izabran, oni su trebali da se prisete koji će dan da uzmu za mesečnicu. On je to tako uradio da bi bili u vezi a ne u kombinaciji, čuli smo ovde neke devojke sa kojim je on bio u vezi, ovo je daleko od tog odnosa kojeg je imao sa tim devojkama, a ja ću poslati Anitu. - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita je jako nervozna čim neko priča negativno o njoj, stalno cupka nogom. Nije ti baš bilo prijatno, ideš u pušionu, nameštat frizuru, to mi je malo bezveze. Anita je osoba koju sam ja upoznao, ti si devojka koja je bila povučena, odeš tamo do kreveta, hvališ Matoru. Anđelo je došao kao slamka da se spaseš te bede, ti si neko ko je spreman na sve da bi se dočepala vrha, on nije hteo da kaže od početka da ste ušli u vezu, ti to ne radiš iskreno. Anđelo je okej, lepo vaspitan dečko, drži do sebe i do porodice, on je ovd ušao ciljano na Anitu. - rekao je Aleksa

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad ništa nisam čuo toliko loše o Aniti, vidim da je Anđelu vrlo neprijatno, vodila se ovde polemika o njegovoj curi bezveze. Generalno, ne mislim da ovde ima emocija, mislim da je samo fizička privlačnost, u svakom smislu voleo bih da budu zajedno, ali ovo je samo rijaliti priča da bi zajedno plovili ovde. Spustila je loptu, nije nadmena sa mnom, ali i dalje mislim da ne treba da se igraš sa tuđim emocijama. Anđelo je ovde kulturan dečko, pravi šmeker, muškarci su ljubomorni na njega. - rekao je Šan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte u videu ispod.

Autor: N.S.