AKTUELNO

Raskrinako ga.

U toku je radio Amnezija. Naredni gost Milene Kačavende bio je Ivan Marinković koji je nakon Nikole Lakića dobio priliku da odgovori cimeru na prozivke:

Hvala na pozivu, iskreno očekivano je bilo da i ja kažem nešto. Moram da ti kažem da treba da znaš da čovek koji ima karakter i ima neko znanje, lako će se snaći i na brdu ako treba. Postoji doza opuštanja ako uđeš u narednu godinu, ali moraš biti opušten uvek. Moram da kažem što se tiče Ane Ćurčić ja se nadam suočavanju Ane i Lakića. Lakić bi napao Anu Ćurčić, ali nije ni Ana naivna, on bi Anu napao kao i tebe Milena, a onda bi ponovo pojeo go*no. Osoba koja stalno kaže kako si ti njega sahranila. On priznaje da si ga sahranila u rijalitiju ili razgovoru, a to znači da u njemu ima krivice. Zašto on na tvoje pitanje, moram da dodam prvo da ja njega smatram kvarnom osobom, a meni nije jasno zašto on ne ustane i ne kaže nešto. On je pokušao tebe da napade i dobio je pedalu, a mene jeste, a sada ne može da spusti loptu, on misli da je to zanimljivo, i mislis da on treba da gura ovde sve. Ja moram da kažem da se meni njegova žena obratila, kada je videla da je on pokgrešio, a ja se tada nisam ljutio na njega, ali bi bilo pametnije da se drži te priče koju je rekao, on da ja pričam šta hoću. On kaže da meni treba publicitet, ali on je napravio kontru, on je sebe kanalio - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene je Ana demantovala, a sve je bilo istina, ja idem do kraja kada si mi prijatelj, jedeb go*na ako treba, zbog prijatelja - dodala je Milena.
Ja kapiram da kada si ulazila da si znala neku vašu priču, ti sigurno nisi došla sa lažima koje ćeš da pereš, e tu je razlika između tebe i njega. Ja sam morao da kažem o poruka, ti si ga pitala da li ima poruka gde ona priznaje za to za Anu, on je rekao ne. Rekao je kako se on razočarao u njeno učešće, a oni nisu bili bliski, a da li takva osoba ima blama da se obraća trećoj osobi i da iznosi neke detalje iz njenog života. Poruke postoje, neke su i obrisane, ali on koji govori da ne želi da mu žena sve zna. On govori kako je on džentlmen, pa time je sve rekao, njegov govor tela je to rekao - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom momentu je Lakić prekinulo Ivanovo izlaganje:

To se njega ne tiče, šta god da smo Ana i ja imali to je naša stvar, a on koji je to koristio protiv mene, nema poente - rekao je Lakić.
On se hvata za sukob mene i Jelene od pre toliko godina pa ponovo to pominje. jelena i ja smo ovde ušli jer smo hteli a da li će on ovo iskoristiti pametno, neće. Moram da kažđem da mi je bezveze da pričam o Splinteru sa bradom - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.