AKTUELNO

Sve je potkrepljeno dokazima - poručuje Sita!

Nakon što je Stanija Dobrojević za domaće medije izjavila da je Aneli Ahmić izmislila razlog zbog kojeg je napustila nakratko rijaliti ''Elitu'', te da zapravo peticija o oduzimanju male Nore ne postoji, kontaktirali smo Anelinu sestru Situ Ahmić, koja nam je otkrila da je dobila ovlašćenje da u sestrino ime tuži sve one koji su o njoj i njenoj porodici iznosili neistine, te da su se njih dve zato i sastale.

- Aneli je izašla iz rijalitija da bi dala meni ovlašćenje da u njeno ime mogu da zaštitim dete i da krivično gonim one koji iznose gnusne laži o njoj i našoj porodici. Ja sam svedok tome i nema šta da se laži i mulja, dala mi je ovlašćenja da mogu da radim sve u njeno ime. Apsolutna laž je da je pokrenuta neka krivična prijava protiv Aneli. Dala mi je ovlašćenje da tužim bilo koga u njeno ime, ja sam već uzela advokata, u procesu smo da tužimo Staniju, tužićemo je zbog više stvari, odgovaraće na sudu za sve svoje gnusne laži. Ona će da odgovara što je indirektno rekla da je moja sestra ubila čoveka i da je moja sestra ubica. Ja ću priložiti dokaze da je Aneli izašla iz rijalitija kako bi meni dala ovlašćenja, imam sve potkrepljeno dokumentima, to ću na sudu da priložim i dokažem - rekla je Sita za Pink.rs i dodala:

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva, e-stock

- Ona je rekla da Nora prosi po tramvajima kao malo ciganče, bio je maraton u Sarajevu i Nora je pretrčala maraton. Mama je samo tokom posete prenela da mi kad uzmemo nju u tramvaj ona ljude zabavlja i dobije marku, dve, jer je ona takvo dete... Nama tuđi novac ne treba, imamo dovoljno! - poručila je Ahmićeva i dodala:

- Stanija je rekla da moj i Anelin brat ne priča s nama, to je apsolutna laž, mi smo u izvrsnim odnosima, i za to ću je tužiti, ja ne mogu da verujem šta ta žena priča i izmišlja - rekla je Sita za naš portal.

Foto: privatna arhiva

Autor: Pink.rs