AKTUELNO

Publici će se predstaviti iskrenije nego ikada!

Poslednje dve godine praznici u domu glumca Andrije Miloševića imaju poseban sjaj, jer je njegova partnerka Aleksandra Tomić na svet donela naslednika Relju. Ponosni tata neretko na društvenim mrežama deli snimke i fotografije sa sinom, a sada je u "Premijeri" otkrio koliko su mu ti momenti dragoceni.

Mi smo plesali, plesali i pevali i zaspali u 22h! - prisetio se Andrija dočeka Nove godine, a potom priznao da mu izlasci ne nedostaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma, jok. I pre nego što je on došao, prošao sam tu liniju razdvajanja između jednog doba, tinejdžerskog, onda kasnije do malo više tinejdžerskog, pa sam ušao u malo zrelije doba. On voli da igra i peva, to radi po ceo dan, pa i ja isto

Ipak, posao uzima svoj danak, te Andrija neretko pakuje svoje kofere i odlazi na nastupe širom sveta. Nedavno se vratio iz Dubaija, te sumirao utiske o tamošnjoj publici pred premijernim kamerama.

Super smo radili, bilo je dosta publike. Stvarno su to prihvatili fenomenalno. Dosta naših ljudi, naročito mlađih, su u Dubaiju, tamo im je lepo, rade, nisam nikog tamo čuo da mu je loše. Otvorili smo jednu našu scenu i na Malti, i tamo nastupamo, Malta i Emirati su nova tržišta.

Foto: TV Pink Printscreen

Milošević je nadaren i za pisanje - do sada je objavljivao dečiju poeziju, a uskoro sledi nova knjiga.

Videćete sada, kada mi izađe knjiga posvećena veri, šta je to... A to je jedno moje lično ogoljavanje. Videćete jednu moju stranu koju nikada niste videli, koju ja do sada, takođe, nisam nikada ni prezentovao.

Autor: pink.rs