AKTUELNO

Razvezala jezik!

Voditeljka Ana Radulović u emisiji "Pitam za druga" ugostila je bivšu zadrugarku, Marijanu Zonjić. Ovom prilikom, Marijana je prokomentarisala odnos Ša i Mione.

Poznajem Ša i pre "Zadruge", radio mi je jednu pesmu. Prosto ga ne prepoznajem. Bio je dečko za pohvalu, posvećen sebi i karijeri. Tad je bio u braku koliko-toliko - rekla je Marijana.
Ja bih svakom rijaliti učesniku nakon izlaska preporučila da popriča s nekim - nastavila je Marijana.
Meni je ovo već poznato i viđeno, s tim što je on sve gori u gori. On će poludeti - rekla je Marijana.

Foto: RED TV Printscreen

Upoznala sam ga pre nekih sedam godina - otkrila je Marijana.
Bio je dečko za primer. U "Zadruzi" 2 ulazi u taj bolestan odnos. Dopala mu se Dragana Mitar, pa Tara, pa Miona - kazala je Marijana.
Miona je generalno hladna osoba. Družila sam se s njom i generalno je takva, ne ume da pokaže osećanja. Očigledno voli i starije muškarce, to je i ranije radila. Dobro barata sa Ša - rekla je Marijana.

Foto: RED TV Printscreen

Ne dopada mi se Stanislav. Ša lepo izleda za svoje godine, ostavren je na neku način. Ona je pevačica i bitno joj je da bude s nekim kao Ša. Zna da Ša može da joj pomogne i oko karijere. Možda je ušla u taj odnos i iz koristi, ali nije znala da je Ša toliko pukao - pričala je otvoreno Marijana.
Kad si u rijalitiju, bitno je da budeš viđen, da si u centru pažnje. Ona kao zauzeta devojka ne bi skrenuka toliko pažnju na sebe. Sa ovom pričom u centru je pažnje. Dobro se pripremila za ovu situaciju - kazala je Marijana.

Foto: RED TV Printscreen

Da li misliš da i dalje gaji neke emocije prema Stanislavu? Da li ti deluje da se ona promenila otkad je on ušao i otkad je sa Majom - Ana je upitala Marijanu.
Ne bih znala šta je u njenoj glavi. Kao drugarica je stvarno super. Mislim da joj je itekako krivo zato što se Stanislav istakao. Ispao je gospodin u toj priči - rekla je Marijana.
Svi jedva čekaju da Ša poludi. Čekaju ljudi da krene tobogan. Zanimljiv je kad je tako lud. Jedino je interesantno šta priča u momentu. Svi smo videli da bi uradio bi sve zbog ljubavi - rekla je Marijana.

Foto: RED TV Printscreen

Misli da može da manipuliše sa klinkama, ali ispadne obrnuto. Nek nađe neku ozbiljniju ženu, sve klinke su ga koristile. Nije dobio ni gram ljubav - završila je Marijana.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.