AKTUELNO

Haos!

Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda, u radio emisiji "Amnezija", nakon Stanislava Krofaka ugostili su Mionu Jovanović.

Da li misliš ti, čula si Mićinu reakciju, čuli smo da je Ša isključiv da čuje od tebe da li bi išla ili ne... - pitala je Kačavenda.
To je bilo svakako hipotetičko pitanje, dali smo tada odgovore, ništa nije novo i nenormalno što je to pitanje postavljeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da bude da Stanislav neće da ide, je l' to znači da ide Miona sama tamo - pitala je Kačavenda Janjuša.
Nema smisla. Ako je stiglo pitanje gde su gledaoci hteli da vide njih dvoje same na ostrvu, ne znam što bi išla sama - rekao je Janjuš.
Kako bi ti sebe objasnila u izlaganjima?! U određenim situacijama padaš u vatru, a kada je Ša u pitanju, nismo videli tebe hiljadu odsto, da ustaneš i ugasiš priču - pitala je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih volela da se ta priča zaustavi, svesna sam da sam svojim izlaganjima dala dovoljno materijala. Ostavljala jesam prostor, nenamerno, odgovarala sam dvosmisleno, to kapiram, ali nije samo s moje strane. Svesna sam da ova priča može da se razvlači do kraja rijalitija, kako god ja da odgovarala, jasno je da mene Stanislav ne zanima. Jeste me zanimalo, jer je priča da se on raspadao, da me je voleo, da je pokušavao da dođe do mene, to mi se sad kosi.
Hoćeš da kažeš da ova ljubav prema Ša je jača nego što je Stanislav imao prema tebi - pitao je Janjuš.
Nenad me više poštuje, kakve god reakcije da ima, samo mene gleda, samo ga ja zanimam, dok prethodni odnos nije bio takav. Nenad se stvarno bori za mene, koliko god imala ispada...Nije bilo samo hipotetičko, bilo je mnogo stvari, ali sam presekla na hipotetičkom. Raskinula sam i ušla u ovaj odnos...Mene su neke stvari mučile, ne znam kako bi reagovala da je došao da me zaprosi, ali ne mogu da zamislim da odbijem nekoga koga sam volela - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi normalna. Ona kaže da bi ostala u odnosu sa čovekom gde joj nije bilo dobro. Ti pričaš normalno sve, a onda kažeš da bi se verila - uleteo je Ša.
Hteo sam da vidim koja je tvoja reakcija i da li je istina ono što kažeš da ti se smučio i da ti većina stvari nije odgovaralo - rekao je Janjuš.
Nisam rekla sve, ali da su neke ključne stvari koje su meni bitne, to nepoštovanje. Ne bih nikada verovala nakon svih tih stvari...Kako da me ne muči to?! Dogovorimo se, on kaže da neće pričati s njom, on kaže da nije bilo ni reči, a mesec dana me je lagao! Priznao mi je nakon mesec dana šta je bilo, nadovezali su se da me ostavi, rekla je da sam ja ros**ja. Zašto mi je prećutao?! Boli me uvo šta će neka Vanja iz Kraljeva da kaže! - urlala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si tako isključiva, što ga nisi ostavila i rekla: "Lažovu jedan, Stanislav me je zaje**vao, ti sada nećeš", nego ponavljaš situaciju i nastavljaš odnos - pitala je Kačavenda.
Ja verujem u to da me ne vadi iz usta, čim je ona njemu tako pričala na suđenju, čim je imala takve izjave, ona pljuje konstantno. Mogu javno sada da se obratim, želim da se izvinim Vanji na onu temu što sam pričala o abortusu, samo to, ništa me drugo ne zanima. Ništa joj ne verujem, verujem Nenadu - rekla je Miona.
Ja stvarno nisam pristrasna, ali da li misliš da je jedno izvini dovoljno za takvu vrstu komentara i da li ti imaš pravo da pričaš o spontanom abortusu - pitala je Kačavenda.
Postavljeno mi je pitanje: "Da li misliš da je ona abortirala?", ja sam se izvinila kada sam to već uradila. Ja sam to mišljenje stekla na osnovu Nenadovih priča - rekla je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.