AKTUELNO

Britka na jeziku!

Pevačica i bivša rijaliti učesnica, Mima Živković, se oglasila za naš portal, te prokomentarisala dešavanja oko ljubavnog trougla Mione, Ša i Stanislava. Ona je stala na stranu svoje drugarice Mione te joj poručila da se više ne zamajava ni sa jednim muškarcem, te da izgura do kraja sama. Nije štedela ni Nenada Aleksića Ša te mu uputila brutalne uvrede

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

Kako komentarišeš Mioninu konstantnu potrebu da brani Stanislava, kao i da prećutkuje na pitanja ljudi da li ga i dalje voli?

Ja posle svega moram da kažem da od sve troje mi je najispravnija Miona. I ima najveću šansu da bude od svih bolja tamo jer je mlada. Ša ima 44, Stanislav 36. To što oni sebi dopuštaju u tim godinama, i misle da narod ne vidi, nije opravdanje, jer Bog sve vidi. Izbegavala sam da kažem konkretno svoje mišljenje do sada, ali evo sada ću vam reći. Mioni se i sa jednim i sa drugim desila slična stvar. Obojica su na početku bili med i mleko, i ona je nasela. Nakon izvesnog vremena je videla sa kim ima posla. Ona je jako pametna osoba i nema lošu dušu, samo to ne pokazuje pred 50 ljudi, spolja je skroz drugačija. Zaljubila se u Ša jer je bio skroz normalan na početku, kasnije se razočarala kada je videla da je emotivno i psihički nestabilan. Što se Stanislava tiče, devojka brani sebe jer je na javnoj televiziji, ne može da kaže da je ne zanima jer nisu i 4 zida. Čovek je predstavljen kao gospodin i nju ukanalio, a ko zna šta se sve krije iza tog njegovog smirenja i osmeha.

Foto: Pink.rs

Da li misliš da ona i dalje nije izbrisala emocije prema njemu i kakvu budućnost joj predviđaš u odnosu sa Nenadom?

Potpuno je razumem što se toga tiče i ne želim da zvučim osuđujuje jer jedan sudi. Jedino što bih ja volela i gde bi ona ispala pametna je da ostavi obojicu, jer ni jedan ni drugi nije za nju. Pa čak bi mogla i da pobedi. Divim se njenoj smirenosti i bojim se da je to kasnije ne stigne jer nije ni ona od kamena. U svakom slučaju navijam za Mionu, ipak smo mi provele 8 meseci 24h i ima moju podršku da iz svega izađe kao pobednik, i baci prašinu i jednom i drugom u lice, jer se tako pravi muškarci ne ponašaju i sramotno je šta sebi dozvoljavaju u tim godinama. A Miona je mlada i ima vremena da bude najbolja verzija sebe i da u njihovim godinama bude ispunjena i da zna šta su prave vrednosti, jer oni očigledno, ne znaju.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Autor: N.Š