AKTUELNO

Nikolina Kovač Kapor i Saša Kapor godinama su u skladnom braku u kom su dobili dvoje dece - sina Nikolaja i ćerku Nikoletu. Važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a pevač se sada, gostujući u jednoj emisiji, prisetio kako je među njima sve krenulo.

Nikada neće zaboraviti njihov prvi susret.

- Tada smo bili samo kolege, samo smo se upoznali. Bila je posebna neka energija. Ovo je bio duet Ane Kokić i mene, rekli mi da pevam duet sa Nikolinom Kovač, i nije tada krenulo između nas, tada smo samo otpevali i sve je bilo super. Tek smo krenuli da se zabavljamo kada smo radili zatvaranje jednog kluba, rekli su mi da radim sa Nikolinom, došli mi tamo, namestili ton i sve. Bili smo u delu za muzičare i tada vidim ulazi jedna devojka, haljina zakopčana gore, a dole nešto kraća, plava kosa, ona ulazi i ja kažem kumu da je upoznajem večeras - započeo je pevač, pa nastavio:

Foto: Instagram.com/nikolina.kovac

Nisam prepoznao da je ona. Ona ide, ide, ide, vidim dolazi gore, reko super radi u ovom reonu, ja mislio ona hostesa. Ona dolazi, upoznaje se sa nama, a ja rekao da će sedeti pored mene. Od tada smo krenuli - prisetio se Kapor.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Autor: pink.rs