AKTUELNO

Pevač Filari javno je negodovao zbog neuspeha na festivalu "Pesma za Evroviziju", gde se nije proslavio, a posebno ga je pogodilo to što od članice žirija Goce Tržan nije dobio nijedan poen.

"Ne znam da li se ovde radi o ličnom problemu sa mnom, diskriminaciji ili homofobiji?" - upitao je on javno, a potom se, nakon medijskog prepucavanja, s Gocom Tržan sreo oči u oči na događaju uoči festivala "Beogradsko proleće", koji se večeras održava.

Goca mu je tada u lice objasnila zbog čega mu nije dala poene, a večeras se ponovo sreću u Mts dvorani, budući da oboje učestvuju na pomenutom muzičkom festivalu. Na pitanje da li je posle javnog suočavanja sreo Gocu, Filari je rekao:

Foto: Pink.rs

Nisam je sreo, samo da mi ne uleti slučajno ponovo, ovog puta možda dobijem i neku ćušku. Juče smo imali tonsku probu, svi su bili tu, kad su se ugasile kamere šou se završio, tako da se Goca i ja ponašamo kao da se ne poznajemo, ne pozdravljamo se. Ako pobedi večeras, čestitaću svakome ko bude ostvario bilo kakav uspeh na takmičenju - rekao je Filari.

Autor: pink.rs