AKTUELNO

Ceca Ražnatović i Dragan Stojković Bosanac, članovi žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", žestoko su se posvađali večeras zbog duetla takmičarki Antonije Čerkez i Adele Smajlović.

Naime, Bosanac nije bio zadovoljan ishodom glasanja - iskritikovao je Cecu zbog toga što se ona ne odlučuje na to da svojom ocenom presudi u nekom duelu, te ju je molio da povuče glas za njegovu kandidatkinju, iako je, kako smatra, bila bolja od svoje protivnice u duelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih zamolio jednu rečenicu da ne upotrebljavate:"Obe su bile za šest". Što ti, Ceco, ne preseče, pa ne dade, da bih te poljubio u ruku i rekao:"Kraljice, konačno da ti presečeš". Što si joj dala glas, Antoniji?! Što nisi ti iznivelisala i rekla:"Ja smatram, kada nisu mogle biti za šest, neće nijedna imati šest, pa će ići u baraž i pevati". To je ponižavajuće! Stalno govoriš i glasaš za dva kandidata - govorio je Bosanac, dok se Ceca pobunila:

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa nije ponižavajuće, grešiš! Glasam zato što smatram da obe treba da dobiju po šest! Nećeš ti da mi govoriš, Bosanac, šta ću ja da radim - rekla je Ceca, na šta ju je Bosanac upitao:"Imaš li ti neki stav prema nekom pevanju?!"

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivano, nije mu ostala dužna.

Koji problem imaš ti?! Smatram da obe zaslužuju da dobiju po šest glasova! Moje pravo je kome ću ja glas da dam - objašnjavala mu je Ceca, na šta je on konstatovao:"Nećeš da saslušaš, ti si žena koja je navikla da joj se ne oponira".
Nećeš ti da mi određuješ kako ću ja da glasam i šta ću ja da govorim kandidatima! - zaključila je Ražnatovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs