AKTUELNO

Ne štede reči!

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica nastavili su svađu u dvorištu, te su pljuštale prozivke i prebacivanja na sve strane.

Pričam onako kako jeste, neću da se ponižavam više. Neću da te pustim da pi**š po meni da si mi iz oka ispala - rekao je Bebica.
Ja ti nisam davala povoda - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da praviš mentola od mene. Ne zanima me rasprava, upropastiš mi svaki dan - rekao je Bebica.
Ti meni upropastiš isto svaki dan - rekla je Teodora.
Onda ćao - rekao je Bebica.
Kako tako pričaš sa mnom?! Šta jedeš go**a - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ovaj dan si mi upropastila. Od nedelje me ne intresuje, kada si ti pustila da neko priča iznad tebe, da tebe to ne zanima, od tada me ne zanima. Kada budem osetio da je nešto drugačije, ostaću - rekao je Bebica.
Šta ti mene teraš?! Ja neću da se raspravljam - rekla je Delićeva.
Nije: "Bože me sačuvaj", nego moraš da shvatiš neke stvari - rekao je Bebica.
Ti mene maltretiraš i turiraš mi mozak za Nemanju. Kada sam gledala, ko je bio na budžetu, ti pričaš da ja gledam u njega. Ti meni pričaš i prebacuješ mi. Ti meni prebacuješ da gledam u njega na Matorinom rođendanu, ja se ovde okrećem kao robot i treba da dokazujem da ne gledam - zaplakala je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si ti flertovala ili ja?! Evo neću da te maltretiram, nećemo biti zajedno...Sedela si tu i gledala, to što plačeš, ne menja ništa - rekao je Bebica.
Ti meni kvariš ovde dane od početka. Je l' si ti meni osam meseci ovde pokvario?! Ja sam imala strpljenja i normalno ti pričala - rekla je Teodora.
Ne mogu više normalno da pričam. Neću da ti objašnjavam ništa, 400. put ti objašnjavam - rekao je Bebica.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Autor: N. Ž.