AKTUELNO

Domaćica kakvu samo poželeti možeš!

Farbanje jaja je tradicija koju poštuje od malih nogu, rekla je Jovana Jeremić pred kamerama emisije ''Premijera''koja je ekipu ugostila u kuhinji gde je pokazala svoje veštine u pripremi Uskršnjih jaja.

Volim da šaram jaja, to je vid kreativnosti. Kada sam bila mala tražila sam deteline sa četiri lista, onda ubacim jaje, različite trave i sve to stavim u čarapu i lukovinu. Kada se to skuva, onda ga premažeš uljem da se sija. To su najlepša jaja, prirodna. Najviše volim tu lukovinu jer je sve prirodno, rekla je ona i dodala:

Foto: Pink.rs

Radovalo me posebno što se za Vaskrs svi okupimo... mama napravi doručak i tada prolavljamo. Kucamo se jajima i neki domaćinski duh se oseća u vazduhu. Ja sam u toj nekoj preljubavnoj vezi sa Draganom već 8 meseci. On je bukvalno prototim mog oca, a to sam oduvek želela, rekla je ona, pa dodala da će i Vaskršnje jutro provesti sa svojim izabranikom, ali pred očiju javnosti:

Foto: Pink.rs

U nedelju ljutarnji program neće ići iz studija već iz moje Vile Jovana. Svi će imati priliku da vide kako ja sa svojim dragim proslavljam praznik. Imaćemo i svoje goste, pevače, političare, javne ličnosti koji će nam doći u dom, zaključila je voiteljka.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs