AKTUELNO

Rekapitulacija noći!

Noć iza nas obeležila je još jedna žurka u Eliti, za čiju je atmosferu bila zadužena pevačica Ivana Šašić, kao i Dj Neba.

Foto: Pixabay.com, Pink.rs

Slađa Lazić Poršelina i Marija Malivuk posvađale su se pre samog početka žurke, te su tom prilikom pale teške reči, a Marija je pokušala da uvredi Slađu time što je otkrila da nikada neće biti sa Anđelom Rankovićem.

Teodora Delić prenela je svom dečku da treba da obrati pažnju na Žanu Omniu i Jovanu Tomić Matoru, a od njih ni traga ni glasa.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Za veliku promenu Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša su započeli svoju žurku mirno, te je reper imao osmeh od uva do uva zbog ove situacije.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Aneli Ahmić progovorila je o teškom periodu koji prolazi sa Janjušem, pa je od Drveta mudrosti zatražila izduvni ventil.

Marko Janjušević Janjuš žestoko je opleo po Urošu Staniću jer ga kako kaže konstantno provocira.

Miljana Kulić otkrila je da i dalje gaji emocije prema Lazaru Čoliću Zoli, pa otkrila kako će ga izbaciti iz glave.

Marko Janjušević Janjuš požalio se Aneli na Uroša Stanića, ona otkrila da mu je više puta skrenula pažnju na njegove provokacije.

Maja Marinković otkrila je Stanislavu Krofaku da joj je žao zbog situacije sa njegoovm ćerkom, on smatra da nije Maja ništa kriva već upravo on sam. Maja je takođe otkrila da ne zna da li će moći da izdrži dva meseca bez odnosa, na šta joj je on predložio da pokušaju napolju.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Miljana Kulić proverila se Nenadu Aleksuću Ša i Mioni Jovanović kako prolazi kroz težak period, oni joj dali savet zlata vredan.

Aneli je odlučila da priđe Janjušu i vidi zbog čega je nerapsoložen, on je oborio glavu, ali su se na kraju posvađali.

Slađa Lazić otkrila je Mileni Kačavendi i Marku Đedoviću da se kladila sa Snežom Kušadasi da neće uspeti da smuva Marka Đedovića kada izađu iz Elite, dok je Sneža bila ubeđena u svoje sposobnosti, na šta su se svi ismejali.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Autor: N.P.