AKTUELNO

Na stadionu "Rajko Mitić", direktor FK Crvena Zvezda, Zvezdan Terzić i uprava SD Crvena Zvezda, uručili su plaketu bokseru Veljku Ražnatoviću povodom uspeha na Evropskom prvenstvu u boksu.

Kako kažu, uspešno je prezentovao našu državu, a ujedno i bokserski klub Crvena Zvezda. Naime, on je pozirao za okupljene fotoreportere, a onda se obratio i predstavnicima sedme sile.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- To je bio moj san, smatram da sam predstavio Srbiju na najbolji mogući način i mislim da ćemo uskoro moći da očekujemo još sjajnija odličja...Osećam se nikad spremnije, već kod tog trećeg meča se osetio umor, ali je to amaterski boks, prvi meni međunarodni turnir. Znam u kakvoj vodi plivam i siguran sam da će mi sledeći put biti još lakše...Sve je podređeno boksu kada imate veliko takmičenje, bitno je da imate dobru ženu koja je dobra majka, koja vas razume i koja će vam omogućiti da možete da postignete sve što se zamislite i koja sanja iste snove kao i vi - rekao je Veljko, a onda je otkrio šta mu je mama, Svetlana Ceca Ražnatović rekla:

Foto: Instagram.com

Jedan predivan momenat u mom životu, rekla mi je: "Hvala ti sine". Lepo je da vam dete uzme neko odličje na tako lepom takmičenju i uđe u istoriju u nekom sportu. Jako mi znači podrška, mislim da svima jako znači da ga podržavaju njegovi bližnji - dodao je Ražnatović za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs