AKTUELNO

Noć koja je sve otkrila!

Prošlu noć na imanju Elite, obeležio je ulazak voditelja Milana Miloševića u Belu kuću zbog emisije "Pitanja gledalaca".

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Prvo pitanje bilo je za Mionu Jovanović, a ticalo se njenog komentara dok je razgovarala sa Darkom Tanasijevićem kada je rekla da joj je krvio što Stanislav Krofak nije pokušao da je vrati. Miona je pokušala da se opravda govorivši da je to rekla jer bi u tom slučaju odbila Stanislava, na šta joj je on dobacio da to radi zbog poljuljanog ega.

Usledilo je pitanje za Anitu Stanojlović, koja je morala da odgovori zbog čega konstantno potencira svađe sa Anđelom Rankovićem, ali i njenu potencijalnu trudnoću.

Miona Jovanović je nakon toga morala da oprava svoj izostanak sa slave Nenada Aleksića Ša, tačnije dakaže svima razlog što nije sedela pored njega na bitan dan njega i njegove porodice, što je Marko Đedović osudilo.

Takmičari su komentarisali ljubavni četvorougao, Mionu, Ša, Stanislava i Maju Marinković gde je Sneža Kušadasi rekla da smatra da se Stanislav i Miona i dalje vole.

Nakon što je voditelj pročitao obraćanje porodice Mione Jovanović, ona je zaplakala, a kada je Ša čuo šta su joj poručili, odmah im se obratio i tom prilikom izjavio da oni nikada neće moći da utiču na njihov odnos.

Anita je nakon toga dobila pitanje u kojem joj je podrška poručila da se mane prošlosti (Jovane Tomić Matore) i da gleda u budućnost, aludirajući na nju vezu sa Anđelom Rankovićem.

Usledili su komentari vezani za Matoru i Anitu, u kojem je Tomićeva oplela po bivšoj partnerki.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš su istakli da su rešili da promene stvari u njihovoj vezi kako više ne bi dolazilo do sukoba.

Miljana Kulić je skrenula Maji pažnju na Stanislava Krofaka i njegov odnos sa Mionom. Miljana smatra da ni Maja ni Stanislava nemaju velike emocije jedno prema drugom.

Uroš Stanić je nakon toga zamerio Janjušu i Aneli jer su ga kako on kaže zanemarili,a tom prilikom je Aneli otkrila šta Urošu zamera.

Tokom večeri komentarisao se odnos Janjuša i Aneli i prerana veridba, te je Lepi Mića otkio da se sve desilo previše rano, a Uroš je ponovo istakao kako su ga cimeri povredili jer su ga zapostavili.

Janjuš i Anđelo su tokom večeri ušli u sukob zbog komentarisanja koja veza je jača i sigurnija.

Milena Kačavenda je komentarisala odnos Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo, te je otkrila kako podržava Bojanu koja se iskreno zaljubila u Anđelu, koja je koristi, nakon čega je došlo du sukoba Milene i Anđela, ali i Milene i Miljane.

Bojana je nakon toga otkrila da sa Anđelom nije pričala o braku i o zajedničkom životu.

Anđelo Ranković je prokomentarisao ponašanje Anđele Šparavalo koju je osudilo da je monstrum jer je pocepala pismo svog oca.

U ranim jutarnjim satima, Janjuš i Aneli su se posvađali u izoalciji, ali su ubrzo zaspali zajedno.

Autor: N.B.