AKTUELNO

Jelena Tomašević obradovala je svoju vernu publiku i objavila treći studijski album „Iskrena“ za izdavačku kuću City Records, a u sredu 15. maja održaće promociju u Muse Event House-u.

Popularna pevačica poslednji album „Ime moje“ objavila je 2015. godine, a tokom ovih devet godina objavljivala je singlove koji su oduševili publiku, a koji su se, pored sedam novih pesama, našli na albumu „Iskrena“. Novi album Jelena je najavila singlom „Rano moja mila“ koji je objavila krajem prošle godine, a u susret izlasku albuma, izašla je još jedna pesma „Veruj mi da verujem“, koja je i pobedila na festivalu „Beogradsko proleće“ i postala veoma slušana.

Foto: Ustupljene fotografije/Miloš Nadaždin

Poput najvećih zvezda, Jelena je 8. maja iznenadila publiku i objavila novi album nasvom Jutjub kanalu, čime je započela novo poglavlje u svojoj muzičkoj karijeri. Poredovih pesama, na albumu vas čekaju i numere „Nema te“, „Za divno čudo“, „Postelja od irisa“, „Ruke druge žene“ i „Iskrena“, za koje je Jelena snimila spotove, kao i singlovi koje je objavljivala tokom prethodnog perioda „Suncokret“, „Diraj mi usne“, „Sve ispočetka“, „Ne žalim“ i „Dobro jutro ljubavi“.

Publika će kroz nove pesme moći da upozna jednu novu Jelenu, emotivniju nego ikada pre, ali sa istim raskošnim vokalom koji su zavoleli ljudi širom Balkana, ali isveta. Pored njenih stalnih saradnika poput Mahira Sarihodžića i Aleksandre Milutinović, Jeleni je pesme „Iskrena“ i „Ruke druge žene“ pisala Maja Sar, a numeru „Za divno čudo“ pisao joj je niko drugi do njen prijatelj, popularni pevač i kolega iz žirija „Pinkovih zvezdica“ Sergej Ćetković.

Foto: Ustupljene fotografije/Miloš Nadaždin

Kako najbolji idu sa najboljima, naša nagrađivana pevačica je i album „Iskrena“, kaoi prethodni album „Ime moje“, izdala za izdavačku kuću City Records, a izlazak novog albuma i veliki uspeh Jelena će 15. maja proslaviti sa svojim saradnicima, prijateljima i kolegama. 

Autor: pink.rs