AKTUELNO

Mlada pevačica Zorana Mićanović započela je vezu sa 22 godine starijim kolegom MC Stojanom.

Oni su rešili da ne kriju svoju romansu, pa tako su počeli redovno da na svojim mrežama dele zajedničke snimke. Stojan je prvo snimio Zoranu dok je nastupala u jednom lokalu i tada poručio da su godine samo broj, a sada su objavili novi snimak.

Naime, Zorana se snimila sa pevačem u njegovom auto dok pevaju njegovu pesmu, a mnogi su primetili njen bujni dekolte. Ona je bila u crnoj haljini sa velikim prorezom na grudima, dok je Stojan imao crno odelo.

@mcstojan_14

Moja saci ima guzu najlepsu u gradu @Zorana Micanovic #fyp #fy #foryou #foryoupage #balkan #xyzbca

♬ Salji broj - MC Stojan

Inače, pevačica je napunila 19 godina, dok folker ima 41, ali im razlika u godinama ne predstavlja problem i uživaju u zajedničkim trenucima.

Mićanovićeva je nedavno istakla da je zaljubljena i srećna, te da joj Stojan za sada ne zamera niša, a uz to je dodala da je idealno imati partnera koji se bavi istim poslom.

- Ne bih ništa komentarisala, istina je. Ne bih previše otkrivala, otkrila sam dovoljno - da sam u vezi. Baš je super. Mislim da kolega najbolje razume taj posao, jer se i on bavi istim. Trenutno mi ništa ne zamera, videćemo za kasnije. Ali ja svakako ne bih još da se udajem, jako sam mlada - rekla je Zorana.

Foto: TikTok.com

Autor: Pink.rs