AKTUELNO

O filmu "Nedelja", koji govori o životu legendarnog pevača, pokojnog Džeja Ramadanovskog, bruje svi, te je zaista malo broj onih koji nisu zauzeli svoje mesto u prvim redovima i pažljivo promatrali njegovu životnu priču.

Radi se o filmu koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a sjajna glumačka ekipa u sastavu Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Ivan Jevtović, Jovo Maksić, Bajram Severdžan i Nela Mihajlović, dočarali su duh Dorćola kroz priču o odrastanju jedne od najvećih zvezda na ovim prostorima.

Među svim ovim velikim imenima, veliku ekspanziju doživeo je mali Alen Selimi, koji je do juče bio dečak iz Skadarlije, koji je prolaznicima prodavao ruže i pevao na ulici, a danas u jednoj od glavnih uloga u filmu "Nedelja", koji je rađen po životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog.

Foto: Pink.rs, Instagram.com/nedelja.film

Alen je sa braćom i sestrama bio često na ulici kako bi zaradio novac. Međutim, njegov život promenio je jedan susret koji se dogodio u pravom trenutku. Naime, dok je nudio svoje crvene ruže u ovoj boemskoj četvrti, ćaskao sa ljudima i šarmantno se osmehivao zapazili su ga producenti filma.

Sada, ekipa portala Pink.rs došla je u posed video snimka, ove male i veoma talentovane zvezde iz Skadarlije kako, ni manje ni više, peva upravo pesmu "Nedelja", te vas ostavljamo da uživate u ovom prelepom klipu u nastavku:

Autor: N. Ž.