AKTUELNO

Novi detalji!

Rijaliti zvezda, Stanija Dobrojević, gostovala je na Red Tv u emisiji 'Pitam za druga', te je otkrila sve o njenoj vezi sa Asminom Durdžićem. Priznala je da li joj je Asmin kupio Porše za rođendan, te progovorila o njegovom zanemarivanju ćerke Nore.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ste ti i Asmin trenutno zvanično u vezi?

Jesmo ali ja sam bila u Americi da se oporavim, jer sam bila mnogo loše psihički i mesec dana nisam koristila mreže, međutim kako je on bio tamo pratio je elitu pa je povukao i mene. Tad smo se dogovorili da on ode u Austriju da radi a ja da se odmaram u Americi.

Jel istina da si dobila Poršea od njega za rođendan?

To je on i njegov stil, meni se nije dopadalo zato što je sve okačio ali se o tome pričalo. Ja sam mu rekla da volim pink boju i on mi je kupio poršea, on je meni dao prostora u tom oporavku i meni je to lep znak i pokazatelj. Taj porše je kod njega, još uvek nije stigao kod mene, kad stigne provozaću ga odma.

On se hvali u javnosti da gradi kuću zbog tebe, ono što nervira ljude je ta njegova nebriga vezana za njegovo dete? Zanima me neki ljudski tvoj stav na tu temu?

On je sa njima familija na neki način, oni najbolje znaju šta je istina u svemu tome i ja ne bih da se mešam, mi smo ličnosti za sebe. Mene je njegova sestra optužila da mu ja branim da viđa dete i ja sam tad flipnula, ovde sam došla da gostujem toliko besna i pod gasom, moji pratioci i moja podrška su bili zbunjeni, ja ne utičem ni na šta neka se sve pokaže i ne želim da budem deo toga uopšte. On je meni pomogao kad sam radila humanitarnu akciju za decu i rekla sam mu da ne može da se opere time što se ogrešio o svoje dete. Ja sam u besu izgovorila razne reči za Anelinu porodicu i sad mi je krivo, samo mi je bitno da zaštite dete i da ga sklone od tog linča.

Foto: Instagram Printscreen, E-Stock/Časlav Vukojičić

Prošli put si rekla da sestrama Ahmić nije napravio dete samo ko nije žurio na voz?

Ja sam to sve u besu rekla i to su informacije koje sam čula od njega, pa sam sve ispucala, na kraju sam se pokajala zbog svega toga ali opet one su mnoge laži izmišljale o meni tako da sam sve to uradila u besu. Ja ne želim da se hranim ničijim suzama i zaista živim miran život ovde.

Ona ima dete sa autizmom i muž joj je poginuo kada je dete bilo malo, da li misliš da su to bile prevelike optužbe?

Ja sam ovde gorela u tim trenutcima i zaista nemam opravdanje, takva sam temperamentna i sve je išlo preko mojih leđa, ja nisam kvaran igrač i zaista ne razmišljam na način kako bi napakostila nekome.

Foto: Instagram.com

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š